זה כזה נחת לבורא עולם ב"החבר סיפר:
היית צריך לראות את רחובות תל אביב ביציאה מרכבת ישראל לאחר העצרת
ברגע אחד(!) כל האזור נהייה חרדי...
מזכיר ביאת משיח...
נכון גם אני הרגשתי כךאני חייב לציין שמאד התרגשתי מתהילים שאמר רב אחד חסידי [איני מכירו ויודע שמו] בדמעות שליש שממש התרגשתי
וכן השמע ישראל של הרב אלבז היה מיוחד
והקדיש של הרב עדס זה היה המכה בפטיש
www.prog.co.il
סתם כך במשך כל השנה בעלזא מלא בלומדים ליטאיים עם חליפותשמעתי שהיה מלא בליטאים, למישהו יש תיעוד?
וזה לא רק שם אלא מלאא ישיבות, שארחו אנשים שרצו ללמוד שם, ממש מרגשיש לי חבר שהלך ללמוד לפני העצרת ב"מרכז הרב" הוא אמר שהיה מלא בחרדים וקיבלו אותם בכבוד ממש.
בהחלט,העצרת חידדה (בפעם המיליון) את הניתוק בין הכתבים, השדרנים ומלהגי קבוצות הוואטסאפ שבהתאם לתקציב הפרסום שקיבלו או לא קיבלו היללו או גינו בהתאמה את הארגון, את התחבורה ואת האחדות שהיתה או לא היתה, אלו שבחרו להתמקד בזוטות כמו האם העצרת היא נגד החכי"ם או לא, האם יש הסכמה על תוכן הנאומים או לא (מטומטם אחד כתב 'הכל היה בעצרת הזו מלבד אחדות...'), לבין הציבור בשטח, זה שבא בהמוניו במסירות נפש עם נכונות להיתקע בדרכים, זה שעמד כאיש אחד בלב אחד וזעק ממעמקי נשמתו 'השם הוא האלוקים' וקיבל על עצמו עול מלכות שמים....
טפו עליכם כל מחרחרי הריב חלולי המוח שמתפרנסים מיצירת וליווי מלחמות ומריבות!
@משולש ▲כאדם לא חרדי, הייתי בעצרת, ובאמת היו עוצמות נדירות. שמחתי מאוד להשתתף איתכם, ולהיות חלק מהדבר החשוב הזה.
בהזדמנות זו, תודה לחברי הפורום של פרוג, למנחם על הקופי החד של השלט שאיתו הלכתי כל העצרת, ולמשולש על העיצוב הגרפי (אני לא יודע איך מתייגים. אם מישהו יודע - אשמח שיתייג). קיבלתי מאות (!) תגובות חמות, ועשרות אנשים אמרו לי שזה השלט הכי מוצלח שהם ראו בכל העצרת.
צפה בקובץ המצורף 2092252
@יזהר זה באמת אתה מהתמונה? מקווה שלא מתחזהכאדם לא חרדי, הייתי בעצרת, ובאמת היו עוצמות נדירות. שמחתי מאוד להשתתף איתכם, ולהיות חלק מהדבר החשוב הזה.
בהזדמנות זו, תודה לחברי הפורום של פרוג, למנחם על הקופי החד של השלט שאיתו הלכתי כל העצרת, ולמשולש על העיצוב הגרפי (אני לא יודע איך מתייגים. אם מישהו יודע - אשמח שיתייג). קיבלתי מאות (!) תגובות חמות, ועשרות אנשים אמרו לי שזה השלט הכי מוצלח שהם ראו בכל העצרת.
צפה בקובץ המצורף 2092252
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים