- הוסף לסימניות
היו כאן כבר פרסומות עם הדגל של הציוניםאהה
זה כבר נהיה חרדי-דתי.
מחר דתי-מסורתי.
אח"כ מסורתי-ממלכתי
בהמשך ממלכתי-לאומי
ואז לאומי-ציוני
הסוף ציוני-?
![]()
היו כאן כבר פרסומות עם הדגל של הציוניםאהה
זה כבר נהיה חרדי-דתי.
מחר דתי-מסורתי.
אח"כ מסורתי-ממלכתי
בהמשך ממלכתי-לאומי
ואז לאומי-ציוני
הסוף ציוני-?
![]()
לא נכנס לסוגיא ביומא אם מותר לכתוב כזה דבר על עצמו.זה באמת כבש את הרשת של פרוג
ממש חילוני .......
בעוונתי ראיתי פרסומות של חילונים .זה קצת שונה
זה דבר שעצבן גם אותי, מכניסים לציבור החרדי תכנים לא מתאימים בשביל כסףאותי דווקא נורא הצחיק כל פעם שנדלקה בקולי קולות הפרסומת שמעניין אותי לכמה אחוז מגולשי פרוג היא קלעה לסיטואציה "אתה יושב עכשיו מול הטלוויזיה..."
יש צורך בפורום כמו פרוג, נראה לי שאין לו תחליף בציבור שלנו, ואכן כל עוד זה שומר גם על הצביון, הרי שאפשר לגלוש בו ברוגע, ולכן אנחנו רוצים שבאמת ישאר באופי השמרני שלויש לי שאלה מעניינת:
יש כאן משתמשים שבאופן קבוע מזדעזעים מפרסומת ואשכולות ולוגו'אים לועזיים ו...ו...
ואני תוהה לעצמי:
פרוג הוא אתר נהדר, שעונה על הצרכים של קשת רחבה מהציבור החרדי-דתי.
כשאתם בוחרים להשתמש בו, אתם בוחרים בו על מעלותיו וחסרונותיו.
אמנם, ההנהלה כאן קשובה במיוחד למשתמשים, ברמה מעוררת התפעלות,
אבל הכיוון הוא מסוים, והוא לא עומד להשתנות ככל הנראה.
אם אתם מזדעזעים מהסגנון פעם אחרי פעם
מה אתם עושים כאן?
יש לי שאלה מעניינת:
יש כאן משתמשים שבאופן קבוע מזדעזעים מפרסומת ואשכולות ולוגו'אים לועזיים ו...ו...
ואני תוהה לעצמי:
פרוג הוא אתר נהדר, שעונה על הצרכים של קשת רחבה מהציבור החרדי-דתי.
כשאתם בוחרים להשתמש בו, אתם בוחרים בו על מעלותיו וחסרונותיו.
אמנם, ההנהלה כאן קשובה במיוחד למשתמשים, ברמה מעוררת התפעלות,
אבל הכיוון הוא מסוים, והוא לא עומד להשתנות ככל הנראה.
אם אתם מזדעזעים מהסגנון פעם אחרי פעם
מה אתם עושים כאן?
את שני התגובות כתב אותו אחד?יכול להיות שהדבר העיקרי שמפריע הוא הפרסומות,
ועכשיו אני מזהה שלמעשה בחצי שנה האחרונה הפרסומות השתנו.
הן נהיו פחות עדינות, פחות אופי חרדי.
מסכימים עם זה?
לא זכורות לי פרסומות כאלו בעבר.
הרגע ראיתי את הפרסומת של הדירות: שליש גן עדן. בושה.
ונכון, גם לי הפריע הוידוי של אסתי.
חוסר רגישות.
יכול להיות שבאמת האיזון מופר בנושא הזה.
והלוואי וההנהלה תשנה את אופי הפרסומות לסולידי וחרדי יותר.
נראה לי שרוב מוחלט מהמשתמשים מעדיפים פרסומות מכבדות יותר.
מצטרףיש צורך בפורום כמו פרוג, נראה לי שאין לו תחליף בציבור שלנו, ואכן כל עוד זה שומר גם על הצביון, הרי שאפשר לגלוש בו ברוגע, ולכן אנחנו רוצים שבאמת ישאר באופי השמרני שלו
אבל ברגע שזה מתחיל להידרדר, אז באמת נצטרך לפרוש, [מקוה מאד שלא]
אין סתירה. תקראו שוב.את שני התגובות כתב אותו אחד?
* השאילה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, כיאה לאתר חרדי-דתי...![]()
אהה
זה כבר נהיה חרדי-דתי.
מחר דתי-מסורתי.
אח"כ מסורתי-ממלכתי
בהמשך ממלכתי-לאומי
ואז לאומי-ציוני
הסוף ציוני-?
![]()
מי באמת ביקש ממכם להשתמש?יש צורך בפורום כמו פרוג, נראה לי שאין לו תחליף בציבור שלנו, ואכן כל עוד זה שומר גם על הצביון, הרי שאפשר לגלוש בו ברוגע, ולכן אנחנו רוצים שבאמת ישאר באופי השמרני שלו
אבל ברגע שזה מתחיל להידרדר, אז באמת נצטרך לפרוש, [מקוה מאד שלא]
הקבוצות המקצועיות מיועדות לציבור החרדי-דתי.פרוג (לפחות לפי המיתוג) מיועד לקהל חרדי
זה דבר שעצבן גם אותי, מכניסים לציבור החרדי תכנים לא מתאימים בשביל כסף
[אם התגובה לא במקום שההנהלה תמחוק אותה מייד בשמחה]
איך זה מכניס תכנים?ה דבר שעצבן גם אותי, מכניסים לציבור החרדי תכנים לא מתאימים בשביל כסף
כשיש כותרת על חרדים זה מבלבל אותך לחשוב מי זה? או שאתה כבר מבין בדיוק במי זה מדובר?!חרדי זאת הגדרה רחבה מאוד ומצומצמת מאוד - תלוי בעיני המתבונן.
זו טעות.מי שפרוג לא מתאים לו מוזמן לעזוב.
זו דעתי.
מה אני יעשה שזה השם שלילא נכנס לסוגיא ביומא אם מותר לכתוב כזה דבר על עצמו.
אבל בכל אופן - למה להסתובב עם הניק 'הגרי''ש' ?
ילך שחורים ויתעטף שחורים...
אבל איפה זה מתחיל אפילו ללכת לכיוון של בעיה הלכתית?זו טעות.
מנהלי פרוג הם חרדים וקהל היעד הוא חרדי וכמובן שאם פרוג לא יתאים לגדרי ההלכה, הוא יוחרם ויסגר.
כי היו כאן כאלה שקשרו את מהותו של פרוג לסוג וסגנון הניסוחים הללורק שואל, איך גלשתם מדיון על ניסוח שנוי במחלוקת של איש קופירייט, לסגירת פרוג?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים