התייעצות תגידו זה לא מגעיל אותכם?🤢

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני קצת חריף כי זה מרגיז אותי.
האם אני היחיד שמפריע לו המודעה הזאת כאן באתר?
רק לי זה נשמע חילוני?
'הווידוי של אסתי שכבש את הרשת'?
צפה בקובץ המצורף 2164763
האמת, שבאופן אישי אני לא נכנס לפרסומות ואני לא יודע בכלל על מה הפרסומת הזו מדברת.
אני חושב שמי שלא רלוונטי לו פרסומות שלא יכנס אף פעם.
לא נכנס לסוגיא ביומא אם מותר לכתוב כזה דבר על עצמו.
אבל בכל אופן - למה להסתובב עם הניק 'הגרי''ש' ?

ילך שחורים ויתעטף שחורים...
יש לי תובנות בעניין ואני שומר אותם לעצמי.

• הוסף לסימניות
האמת, שבאופן אישי אני לא נכנס לפרסומות ואני לא יודע בכלל על מה הפרסומת הזו מדברת.
אני חושב שמי שלא רלוונטי לו פרסומות שלא יכנס אף פעם.
הנושא הוא הכותרת.
יש לי תובנות בעניין ואני שומר אותם לעצמי.
חוץ מאת עצם התובנה על הימצאותם של התובנות?😉

• הוסף לסימניות
מה אני יעשה שזה השם שלי
ואני באמת הולך שחורים ומתעטף שחורים (וחולצה לבנה)
מזכיר את הסיפור של הלה שנכנס לביהמ''ד וכבדו הגבאי בעלייה הראשונה: יעמוד הגאון ר' תנחום זעליג הכהן,
מחה הלה: אני בכלל לא כהן... שאל הגבאי - 'הגאון' אתה כן ?..

בכל מקרה, גם אם שמך הוא אכן י''ש, אז י''ש מספיק שמות אחרים..
לא חושב שזה ראוי להסתובב עם שם שכולם עיטרו בכך את המיוחד שבגדולי הדור.

• הוסף לסימניות
אהה
זה כבר נהיה חרדי-דתי.
מחר דתי-מסורתי.
אח"כ מסורתי-ממלכתי
בהמשך ממלכתי-לאומי
ואז לאומי-ציוני
הסוף ציוני-?
☹️
לא הגזמת קצת?🫣

חוצמיזה - מי שלא בא לו בטוב, באמת לא מחוייב להכנס לאתר. יש חרדים צדיקים שגם מחשב לא נכנס לבית שלהם. המילה 'חרדי' היא לא בעלת משמעות אחת. יש אחד שזה מתבטא אצלו בצורה שהפרסומת הזו נוראית, ויש אחד שמתבטא אצלו בצורה שהוא משתדל להכנס לפרוג ולא לאתרים אחרים גרועים באמת.

• הוסף לסימניות
מזכיר את הסיפור של הלה שנכנס לביהמ''ד וכבדו הגבאי בעלייה הראשונה: יעמוד הגאון ר' תנחום זעליג הכהן,
מחה הלה: אני בכלל לא כהן... שאל הגבאי - 'הגאון' אתה כן ?..

בכל מקרה, גם אם שמך הוא אכן י''ש, אז י''ש מספיק שמות אחרים..
לא חושב שזה ראוי להסתובב עם שם שכולם עיטרו בכך את המיוחד שבגדולי הדור.
ואם קוראים לי הלל גרשון יהודה שוורצמן??

• הוסף לסימניות
בלתק
איכשהו נראה שבזמן האחרון יש פה בפרוג תחרות 'מי יפתח את האשכול הכי קטרני וצדקני'.
לא מעוניינת להזכיר אשכולות מסויימים אבל המשותף לכולם הוא תלונות צדקניות.
פרוג אמור להיות פורום עסקי, ולא פריקת תסכולים ועצבים על דברים שטותיים.

• הוסף לסימניות
שלא תגידו שלא ניסינו. האשכול נשאר פתוח, וההודעות המשיכו להיסחף.

לעצם הנושא, פנייתכם הועברה למחלקת שיווק.
תודה על תשומת הלב שלכם לנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה