רכבים תג חניה לנכה- הרכב חייב להיות בבעלות הנכה?

• הוסף לסימניות
1. תכלס' אם הרכב על שמי (1) וע"ש אבי (2) (בשביל עבר ביטוחי) אני יכול להוסיף בבעלים (3) גם את הנכה בשביל אגרה מופחתת או שצריך אותו בתור בעלים עיקרי??
2. אם זה מפריע לביטוח?

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא אומרת כלום,
בשביל לדעת בוודאות שמה שנציג אמר לך הוא נכון
את צריכה להתקשר 20 פעם ולתת את התשובות השונות למומחה למומחה לסטטיסטיקה שינתח את הנתונים ויאמר לך מה ההסתברות של כל תשובה שהיא הנכונה

או לחילופין, לאמר לנציגה: את בטוחה? תבדקי שוב. את בטוחה לגמרי לגמרי? יש מצב שאת מוודאת עם זו שלידך (אני שומעת אותה מצוין, ולא נעים, אבל היא נשמעת יותר מקצועית ממך), ועכשיו תוודאי גם עם הראש צוות שלך.

במשרד הרישוי ספציפית זו היתה החוויה שלנו, אבל ברוב משרדי הממשלה המצב לא משהו.
ממש ככה, וכדאי שידעו כולם שאי אפשר להסתמך על תשובות של פקיד.
היה לי ויכוח עם בנקאי טלפוני באחד הבנקים הגדולים, (ניסיתי להלחיץ אותו לטפל מהר במשהו ביום שישי לפני 14.00 שזה סוף יום העסקים), הוא טען בלהט בביטחון שתמיד יום עסקים נגמר ב18.30 גם ביום שישי.
שלחתי אותו להתייעץ והוא ענה לי ברחמים כמו שמסבירים לילד קטן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה