תודה לפרוג....

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שאני חייבת להביע תודה להנהלת המכללה על שרות שהוא בעיני מעל ומעבר. בתור מישהי שגרה רחוק מהמרכז ומתבקשת הרבה מאוד לצלם במרכז, אני לא תמיד יכולה לעשות זאת כי בשביל סטים של צילומי ילדים וכאלה זה באמת בד"כ קשה להגיע, אבל כשעמד לי פרוייקט מאתגר רציני של צילומי תדמית לצורך הפקה כל שהיא על הפרק היה חבל לי להגיד לא, והיו צריכים צילומי סטודיו בלבד. חשבתי כבר להציע להם אנשי מקצוע אחרים מהמרכז אבל אז נזכרתי שבפרוג הציעו לי כבוגרת את האפשרות לצלם שם לפעמים בתאום, והיום אכן הגעתי וקיבלתי שם לקוחות בצורה ואווירה מכובדת ממש, מלוא האבזור והציוד המעולה והפקתי משהו ממש יפה, יחד עם אבא שלי שהצטרף אלי במקרה וגם ממש התחבר לפרוייקט ולקח בו חלק.
אני מאמינה שאני אמשיך לצלם במרכז רק ארועים ובמקרים מסויימים צילומי חוץ כיוון שבפרוג מתקיימים בד"כ לימודים אבל אני חייבת להודות למכללה שהעמידה לרשותי בשמחה את הסטודיו, ובכלל, מי שמתלבט על מקום ללמוד שידע ששווה ממש להכנס לפרוג- מקום שעומד מאחורי השם שלו, מקצועי ומצויין.

• הוסף לסימניות
תודה על התודה :)
בכיף גדול. אין דבר שיותר משמח אותנו מאשר בוגרים המגיעים לעבוד בסטודיו או בכיתות.
זה דבר מרגש ואנו שמחים לחוות זאת ב"ה על בסיס יומי.

חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1406750:
בכיף גדול. אין דבר שיותר משמח אותנו מאשר בוגרים המגיעים לעבוד בסטודיו או בכיתות.

חיים דיקמן

יש מצב לפרגן סניף לירושלמים...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1406752:

ירושלים זה יחסית לא רחוק.. אפשר להסתדר בכיף עם אוטובוסים

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל מילה של השקעה...

אכן, ממליצה מאוד על לימודים בפרוג דווקא!

• הוסף לסימניות
ממש חבל שעוד אין בפרוג לימוד תיכנות, אקסס,תכנאי מחשבים וכדו' (חוץ מבניית אתרים שכן יש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1406752:

למה מה זה מירושלים לבניברק...

אני מגיעה פעם בשבוע מטבריה בשביל ללמוד במקום המקסים הזה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1406739:
אני מרגישה שאני חייבת להביע תודה להנהלת המכללה על שרות שהוא בעיני מעל ומעבר. בתור מישהי שגרה רחוק מהמרכז ומתבקשת הרבה מאוד לצלם במרכז, אני לא תמיד יכולה לעשות זאת כי בשביל סטים של צילומי ילדים וכאלה זה באמת בד"כ קשה להגיע, אבל כשעמד לי פרוייקט מאתגר רציני של צילומי תדמית לצורך הפקה כל שהיא על הפרק היה חבל לי להגיד לא, והיו צריכים צילומי סטודיו בלבד. חשבתי כבר להציע להם אנשי מקצוע אחרים מהמרכז אבל אז נזכרתי שבפרוג הציעו לי כבוגרת את האפשרות לצלם שם לפעמים בתאום, והיום אכן הגעתי וקיבלתי שם לקוחות בצורה ואווירה מכובדת ממש, מלוא האבזור והציוד המעולה והפקתי משהו ממש יפה, יחד עם אבא שלי שהצטרף אלי במקרה וגם ממש התחבר לפרוייקט ולקח בו חלק.
אני מאמינה שאני אמשיך לצלם במרכז רק ארועים ובמקרים מסויימים צילומי חוץ כיוון שבפרוג מתקיימים בד"כ לימודים אבל אני חייבת להודות למכללה שהעמידה לרשותי בשמחה את הסטודיו, ובכלל, מי שמתלבט על מקום ללמוד שידע ששווה ממש להכנס לפרוג- מקום שעומד מאחורי השם שלו, מקצועי ומצויין.

תמונות פליז!

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות ללמוד בפרוג רק קורס אפטר אפקט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;1406936:
למה מה זה מירושלים לבניברק...

אני מגיעה פעם בשבוע מטבריה בשביל ללמוד במקום המקסים הזה!:)

ואני מגיעה מרחוק הרבה יותר (בקצה השני של הארץ), ליותר מקורס אחד,
וב"ה לא מתעייפת, את המצברים אני מטעינה בפרוג,
והיריעה קצרה מלהכיל את כל החסדים, הטובות והברכה שאני רואה ומקבלת במקום הזה.
מצטרפת לכל התודות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1406966:
תמונות פליז!

אחרי שאני אגיש את התמונות אני אבקש אישור רשמי להעלות ואז יכול מאוד להיות שאני אשתף בע"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1406750:

חיים דיקמן

טוב לדעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1406752:

מצטרפת בכל פה...

למי שגר בטבריה או ערים דומות קשה פחות לסוע מאשר מי שגר
בירושלים שהיא עיר שלכאורה יש בה ה כ ל ...מי שגר במקומות מרוחקים (או לא מפותחים מספיק לציבור החרדי) קל יותר להשלים עם זה.
אני בתור ירושלמית (שגרה במרכז העיר) בחיים לא אסע לשום מקום כמעט בשביל שום דבר...(למעט ראיונות עבודה...) כי ככה התרגלנו שהכל יש לנו קרוב...ואם לא אז יש לנו תחליפים...אבל תחליף לפרוג כנראה שאין,אנחנו נמשיך להמתין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1407764:
מצטרפת בכל פה...

למי שגר בטבריה או ערים דומות קשה פחות לסוע מאשר מי שגר
בירושלים שהיא עיר שלכאורה יש בה ה כ ל ...מי שגר במקומות מרוחקים (או לא מפותחים מספיק לציבור החרדי) קל יותר להשלים עם זה.
אני בתור ירושלמית (שגרה במרכז העיר) בחיים לא אסע לשום מקום כמעט בשביל שום דבר...(למעט ראיונות עבודה...) כי ככה התרגלנו שהכל יש לנו קרוב...ואם לא אז יש לנו תחליפים...אבל תחליף לפרוג כנראה שאין,אנחנו נמשיך להמתין...

איך של"מרכזים" קל לדבר, אנחנו עושים כי אין בררה, תתאמצו קצת....
כן, קשה לנו מאוד שבשביל כל "פיפס" כמו ברית וכו' אנחנו נוסעים 3 שע' לכל כיוון כי אין בררה, חוץ מהסכומים שאנחנו משלמים עבור כל נסיעה!

אז למה שפרוג לא יפתחו דווקא בצפת? אני הקליינטית הראשונה, נורא רוצה ונורא לא יכולה "לשרוף" יום שלם כל שבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה