- הוסף לסימניות
אני מרגישה שאני חייבת להביע תודה להנהלת המכללה על שרות שהוא בעיני מעל ומעבר. בתור מישהי שגרה רחוק מהמרכז ומתבקשת הרבה מאוד לצלם במרכז, אני לא תמיד יכולה לעשות זאת כי בשביל סטים של צילומי ילדים וכאלה זה באמת בד"כ קשה להגיע, אבל כשעמד לי פרוייקט מאתגר רציני של צילומי תדמית לצורך הפקה כל שהיא על הפרק היה חבל לי להגיד לא, והיו צריכים צילומי סטודיו בלבד. חשבתי כבר להציע להם אנשי מקצוע אחרים מהמרכז אבל אז נזכרתי שבפרוג הציעו לי כבוגרת את האפשרות לצלם שם לפעמים בתאום, והיום אכן הגעתי וקיבלתי שם לקוחות בצורה ואווירה מכובדת ממש, מלוא האבזור והציוד המעולה והפקתי משהו ממש יפה, יחד עם אבא שלי שהצטרף אלי במקרה וגם ממש התחבר לפרוייקט ולקח בו חלק.
אני מאמינה שאני אמשיך לצלם במרכז רק ארועים ובמקרים מסויימים צילומי חוץ כיוון שבפרוג מתקיימים בד"כ לימודים אבל אני חייבת להודות למכללה שהעמידה לרשותי בשמחה את הסטודיו, ובכלל, מי שמתלבט על מקום ללמוד שידע ששווה ממש להכנס לפרוג- מקום שעומד מאחורי השם שלו, מקצועי ומצויין.
אני מאמינה שאני אמשיך לצלם במרכז רק ארועים ובמקרים מסויימים צילומי חוץ כיוון שבפרוג מתקיימים בד"כ לימודים אבל אני חייבת להודות למכללה שהעמידה לרשותי בשמחה את הסטודיו, ובכלל, מי שמתלבט על מקום ללמוד שידע ששווה ממש להכנס לפרוג- מקום שעומד מאחורי השם שלו, מקצועי ומצויין.
הנושאים החמים