תח"צ תודה ל'קווים עילית' של ביתר!

• הוסף לסימניות
חוץ מתלונות [ויש לי ים של תלונות על חברת קווים בביתר] אפשר גם לומר תודה...
נראה לי החברה היחידה שעמדה בעומס בשושן פורים זה קווים עילית.
פשוט שלחו מאות אוטבוסים שהגיעו עד מרכז העיר עם מסלול מקוצר ונוח..
אני נסעתי בפורים בצהריים בביתר לשמואל הנביא בי-ם והגעתי תוך 35 דקות בלבד! [ההורים שלי קצת יותר מוקדם והגיעו אחרי 45 דק']
נכון שבחזור מי-ם היה קצת יותר קשה להגיע עד גבעת התחמושת אבל עדיין מול כל הערים האחרות זה היה ממש גן עדן...

• הוסף לסימניות
אני נסעתי בפורים בצהריים בביתר לשמואל הנביא בי-ם והגעתי תוך 35 דקות בלבד! [ההורים שלי קצת יותר מוקדם והגיעו אחרי 45 דק']
נכון שבחזור מי-ם היה קצת יותר קשה להגיע עד גבעת התחמושת אבל עדיין מול כל הערים האחרות זה היה ממש גן עדן...
דרך איפה נסעו האוטובוסים?

• הוסף לסימניות
דרך איפה נסעו האוטובוסים?
בביתר הם עשו רק 3 תחנות מוקדים.
בכניסה לעיר לא היה תחנה [דבר חכם למניעת פקקי ענק]
ביציאה מהעיר עמדו שתי חיילים וניווטו את התנועה ככה שלא יהיה עומס ביציאה.
נסעו ישירות מביתר לקרית מדע ולשמואל הנביא.
היה עשרות אוטבוסים בשעה!...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות
איבדתי פעם פלאפון + רב קו באוטובוס עירוני בביתר
והלכתי ישר למשרד שירות הלקוחות שקישרו אותי עם מחלקת אבדות
הם ממש רצו לעזור לי-ברמה שהצליחו לזהות באיזה אוטובוס נסעתי וידעו להגיד לי בדיוק מתי הוא יגיע לאזור בו חיכיתי-כולל מספר רישוי
תודו שבחברות אחרות זה אפילו לא מתקרב...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מבין איך יש לך תלונות על ה'חברה התחבורתית ציבורית השפויה היחידה'... אין כמו קוים עלית ושטויות מה שאומרים שזה בגלל שזה עיר קטנה עובדה שכל פעם שאני ממתין ל 616 מי-ם לבי"ש יכולים לעבור 2 פעמים כל סדרת האוטובוסים לביתר חוץ מ 226 ו 246....

• הוסף לסימניות
דרך בגין.
בחזור לפי הוויז... לפעמים דרך בגין ובשעות עמוסות בבגין נסעו בדרך חברון
זה עוד דבר שאני לא מבין, למה מלכתחילה לא השתמשו בדרך חברון, לפחות לחזור?
למה לא להוריד מראש את כל קווי ביתר מכביש רמות ובגין?
ויחד איתם את קווי גוש עציון וחברון? (בעצם אין לי מושג מאיפה הם יצאו בפורים, מישהו יודע?)
זה נראה שלא משתמשים בכל המשאבים הקיימים בחלקים האחרים של ירושלים.

• הוסף לסימניות
זה עוד דבר שאני לא מבין, למה מלכתחילה לא השתמשו בדרך חברון, לפחות לחזור?
למה לא להוריד מראש את כל קווי ביתר מכביש רמות ובגין?
ויחד איתם את קווי גוש עציון וחברון? (בעצם אין לי מושג מאיפה הם יצאו בפורים, מישהו יודע?)
זה נראה שלא משתמשים בכל המשאבים הקיימים בחלקים האחרים של ירושלים.
אני נסעתי חזור דרך 'דרך חברון' ויש פקק מטורף באיזור הכותל [מממילא עד לקטמון] שנהיה נתיב אחד לכן לכאורה לא יכלו שיסעו דרך שם... [זה היה פוקק את כל איזור יפו...]

• הוסף לסימניות
אני לא מבין איך יש לך תלונות על ה'חברה התחבורתית ציבורית השפויה היחידה'... אין כמו קוים עלית ושטויות מה שאומרים שזה בגלל שזה עיר קטנה עובדה שכל פעם שאני ממתין ל 616 מי-ם לבי"ש יכולים לעבור 2 פעמים כל סדרת האוטובוסים לביתר חוץ מ 226 ו 246....
בקיצור, כל הקווים שאתה לא צריך עוברים וזה לא משנה אם זה תנופה (616) או קווים (226 246)...
הקטע הוא שכנראה כל הנוסעים מרגישים ככה, לכל הפחות אם הם באו רגע אחרי שעלית...

• הוסף לסימניות
אני נסעתי חזור דרך 'דרך חברון' ויש פקק מטורף באיזור הכותל [מממילא עד לקטמון] שנהיה נתיב אחד לכן לכאורה לא יכלו שיסעו דרך שם... [זה היה פוקק את כל איזור יפו...]
באיזה שעה?
ואולי אתה יודע מה היה בבגין בשעה הזאת?

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית כפי שהבנתי אין שירות כמו בביתר

• הוסף לסימניות
במ"ע לא היה כלל אוטובוסים.
ובמוצאי שושן פורים היה אוטובוסים רק לביתר למ"ע חיכו שעה בגבעת התחמושת למ"ע.
זו נקודה מדידה.
כידוע, הציון של קווים בביתר אינו מזהיר, אבל כשיוצאים מאותה נקודה אוטובוסים לשני אשכולות של אותה חברה אפשר באמת לבדוק את רמת ההיערכות של כל אשכול. מסתבר שביתר נערכו טוב יותר. מה שכן - אין להם 446 להתמודד איתו. מה שלא - 446 לא אמור היה להיות הפתעה לחברת קווים.

• הוסף לסימניות
זו נקודה מדידה.
כידוע, הציון של קווים בביתר אינו מזהיר, אבל כשיוצאים מאותה נקודה אוטובוסים לשני אשכולות של אותה חברה אפשר באמת לבדוק את רמת ההיערכות של כל אשכול. מסתבר שביתר נערכו טוב יותר. מה שכן - אין להם 446 להתמודד איתו. מה שלא - 446 לא אמור היה להיות הפתעה לחברת קווים.
לא הפתעה, אבל גורם שמונע את היכולת לספק שירות סביר.
אני חושב שהשירות בביתר השתפר אחרי שכביש המנהרות נפתח במתכונתו הנוכחית.
במודיעין עילית בנתיים נהגי האוטובוס לא יכולים להגיע לתחילת המשמרת במסוף, והאוטובוסים מתקשים לצאת.
כשהעז תצא, והכביש יפתח, תהיה להם יותר יכולת לתת שירות סביר גם במודיעין עילית.

ובנתיים, אני יכול להעיד שקווים היא מפעילה שקשובה לציבור הרבה יותר מאשר מפעילים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה