תח"צ תודה ל'קווים עילית' של ביתר!

• הוסף לסימניות
לא הפתעה, אבל גורם שמונע את היכולת לספק שירות סביר.
אני חושב שהשירות בביתר השתפר אחרי שכביש המנהרות נפתח במתכונתו הנוכחית.
במודיעין עילית בנתיים נהגי האוטובוס לא יכולים להגיע לתחילת המשמרת במסוף, והאוטובוסים מתקשים לצאת.
כשהעז תצא, והכביש יפתח, תהיה להם יותר יכולת לתת שירות סביר גם במודיעין עילית.

ובנתיים, אני יכול להעיד שקווים היא מפעילה שקשובה לציבור הרבה יותר מאשר מפעילים אחרים.
שושן פורים בבוקר לא היה תנועה לכיון מודיעין עילית כמעט ובכל אופן לא הגיעו אוטובוסים.
כנ”ל בגבעת התחמושת בערב האוטובוסים נמצאים בירושלים אבל לביתר יש ולמודיעין עילית אין וכנ’ל בהר נוף.

• הוסף לסימניות
חוץ מתלונות [ויש לי ים של תלונות על חברת קווים בביתר] אפשר גם לומר תודה...
נראה לי החברה היחידה שעמדה בעומס בשושן פורים זה קווים עילית.
פשוט שלחו מאות אוטבוסים שהגיעו עד מרכז העיר עם מסלול מקוצר ונוח..
אני נסעתי בפורים בצהריים בביתר לשמואל הנביא בי-ם והגעתי תוך 35 דקות בלבד! [ההורים שלי קצת יותר מוקדם והגיעו אחרי 45 דק']
נכון שבחזור מי-ם היה קצת יותר קשה להגיע עד גבעת התחמושת אבל עדיין מול כל הערים האחרות זה היה ממש גן עדן...
תודה לך.
הם באמת העמידו מערך מטורף של אוטובוסים
אני חושבת שמין הראוי היה לפתוח אשכול תודה ולשלוח מכתבי תודה מדין הכרת הטוב
pniyot @ kavim-t.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה