קורונה תודה על משאית השמחה

• הוסף לסימניות
מוטי שטיינמץ (נראה לי לפי הקול, מהעורף איננו יכולים לראות) עובר כעת ברחובנו ומשמח אותנו בקולו הלבבי.

תודה על השבת נפשי.
הייתי בבית, בדכדכת, על סף דמעות. מרגישה סמרטוט, הילדים כבר מטפסים על הקירות, יש מהם מאתגרים יותר שבימים האחרונים כשל כוח סבלם, וההתמודדות מולם מורכבת מתמיד. מיצינו את כל המשחקים, הסיפורים, מאגר הסבלנות של אבאמא ושיחות טלפוניות עם בנות הדוד. ולפתע השירים הללו, המוזיקה מרימה לגבהים, ולוואי שהשמחה תפתח לנו שערי ישועה.

השירים הללו מכניסים אנרגיה ושמחה. ממש מפיחים חיות. תודה ליוזמים ונשמח אם תרבו בכך.

אה, ואנא סעו לאט, שנהנה מכם זמן רב(:

• הוסף לסימניות
למה רק אצלינו עברו לדקה..
חבל הילדים ככ חיכו

אבל באמת מגיע להם התודה

• הוסף לסימניות
בביתר כולם יצאו לרחובות כשהיא עברה
בכל מקרה באיזור שלי
הזוי!
יוצא שכרה בהפסדה

• הוסף לסימניות
גם אצלינו הם עוברים לפחות פעמיים ביום ב2 איזורים קרובים.
הסיבה שהם נוסעים מהר כי לצערינו ילדים מיד יורדים מהבתים ומתקבצים סביב, אז אין להם הרבה ברירות.

• הוסף לסימניות
באמת חשבתי לעצמי שכל הכבוד להם!
נכנסו גם לרחוב האחורי שלנו

2 משאיות של העירה ועוד משאית של השמחה תנצח

הבנות שלי בעננים!! איזו התרגשות...

מישהו מכיר דרך להודות לשמחה תנצח?

• הוסף לסימניות
גם אצלינו הם עוברים לפחות פעמיים ביום ב2 איזורים קרובים.
הסיבה שהם נוסעים מהר כי לצערינו ילדים מיד יורדים מהבתים ומתקבצים סביב, אז אין להם הרבה ברירות.
נכון!
ביום שישי באיזורנו כשהמשאית טיפה התעכבה החלו נוהרים ילדים מכל עבר וכיוון...

• הוסף לסימניות
אצלינו גם עבר ועשה שתי סיבובים...
היה מאד משמח וכייפי, למרות זה כמה שניות. אבל זה עשה הרגשה טובה!!!!
תודה רבה לכל העוסקים במלאכה.בבני ברק

• הוסף לסימניות
גם אצלנו ניגן ושר לייזר הופמן הידוע.
המשאית נכנסה לכל רחוב והוא ביקש קודם ברמקול לא לרדת למטה.
כולם כמובן יצאו לחלונות בהתרגשות רבה.
ניידת משטרה ליוותה אותו מאחור ושמרה על הכללים.
אין מה לומר,
הביאו שמחת חג אמיתית לעמ"י שרקדו בחלונות בשמחה עצומה.

• הוסף לסימניות
אני במודיעין עילית
יש פה משאית כזו שתקועה לי מתחת לחלון כבר שעה..
דיי חופר כבר האמת.
אבל בהחלט רעיון נחמד.

• הוסף לסימניות
אצלינו בכלל נראה פורים בחוץ. אה סליחה, נשמע.
מוזיקה מכל הסגנונות מתנגנת מחלונות הבתים לטובת הציבור, ילדים מוציאים גרונם בקריוקי, שכן אחד מוסר שיעור ברמקול, בבנין אחר מנסים להסות את כולם כדי שיוכלו להתפלל ערבית.
ובין כל החגיגות האלה, יש רכב שדואג להזכיר שבכל זאת קורונה, ומדקלם את הוראות משרד הבריאות על הצורך במסיכות.
בקיצר, שמיייייח!!
כולם מבסוטים. חוץ ממי שלא..

ומחר תבוא אלינו משאית השמחה גם. כולנו ציפייה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני נגד כל המשאיות הללו
עברה לידנו משאית עם כ10 חברה ללא שום כללים של הגנה
עשרות ילדים רצים אחריה
ונעצרה ברחוב למעלה
כולם התקבצו שם
ולאף אחד לא איכפת מהסכנה שבדבר
העיקר שמחו אנשים

• הוסף לסימניות
תאמינו לי לא צריך משאית!
אח שלי סיים עכשיו מסכת
הוציאו רמקולים החוצה
וכווווווווווווווווווווללללללםםםםםםםם!!!!
יצאו למרפסות ולחלונות להשתתף!!
ממש מומלץ!!
תביאו את השמחה אליכם!!
:D :D :D :D

• הוסף לסימניות
אני נגד כל המשאיות הללו
עברה לידנו משאית עם כ10 חברה ללא שום כללים של הגנה
עשרות ילדים רצים אחריה
ונעצרה ברחוב למעלה
כולם התקבצו שם
ולאף אחד לא איכפת מהסכנה שבדבר
העיקר שמחו אנשים
אפשר להיות בעד ולהזמין משטרה, בהרבה שכונות וערים המשאית מסתובבת עם ניידת צמודה ומי שלא קשוב לכללים חוטף ובצדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה