מה הבעיה להחליף עכשיו כתובת למקום בו הם גרים ושם להגיש בקשה?@אשל חב"ד . אשמח לתשובה-
הבת שלי גרה במודיעין עילית. היא התחתנה לפני כמעט שנה. היא שינתה בתעודת זהות לנשואה אך היא נשארה כתובה בעיר מגוריה ובעלה בבני ברק. היא אמורה להגיש לעצמה בקשה במודיעין עילית ולבעלה בבני ברק? אם הוא רשום בכתובת של ההורים שלו זה לא אמור להפריע להם? (בבקשה שבאתר עירית בני ברק מופיע שאני מצהיר שלא הגשתי כבר בקשה או מישהו שמתגורר בנכס) חוץ מזה שהוא מגיש כמי שכתוב בכתובת של הוריו. ולהם יש זכאות אחרת לארנונה. לא?
תודה רבה רבההגשת בקשה היא רק שלב ראשוני, משם הדרך עדיין לא קצרה עד לקבלת הכסף.
הרשות צריכה לבדוק ולאשר, בהמשך עליה להעביר אלינו את השמות ואז לאחר תהליך שעוברים אצלנו, ניתן יהיה לשייך את הכרטיס הישן למשפחה (אם אשתך מופיעה כעת כחלק ממשק הבית, ניתן להטעין בישן).
בכל מקרה רק אחרי סוכות הרשויות יכולים להתחיל להעביר בקשות של זכאים שאושרו שלא במסגרת אישורי ההנחות הארנונה
ישר כחיתמלא באחד מהכרטיסים הפעילים
אבל איך מדווחים אני מתקשרת למספר הזה 077... והוא מנתק אותי כל פעםניתן לדווח על אובדן הכרטיס, ובעת הנפקת כרטיס חדש היתרה שבקודם מועברת לכרטיס החדש.
כרגע התאריך האחרון להגשה הוא 22 באוקטובר.מישהו שאל אותי. אם ממלא את הטופס המיוחד לתווי מזון, ולא ע"י העברה אוטומטית של הנחה בארנונה, עד מתי אפשר להגיש?
את מופיעה במערכת כזכאית? כנראה שלא, אז למה לדווח על אובדן כרטיס ישן.אבל איך מדווחים אני מתקשרת למספר הזה 077... והוא מנתק אותי כל פעם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים