דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
יש מצב שאם היה בקניה מוצר חשמלי שלא מאושר לרכישה עם הכרטיס, כל הכסף מתאדה? איך אפשר לבדוק פעולות אחרונות?

@אשל חב"ד . אשמח לתשובה-
הבת שלי גרה במודיעין עילית. היא התחתנה לפני כמעט שנה. היא שינתה בתעודת זהות לנשואה אך היא נשארה כתובה בעיר מגוריה ובעלה בבני ברק. היא אמורה להגיש לעצמה בקשה במודיעין עילית ולבעלה בבני ברק? אם הוא רשום בכתובת של ההורים שלו זה לא אמור להפריע להם? (בבקשה שבאתר עירית בני ברק מופיע שאני מצהיר שלא הגשתי כבר בקשה או מישהו שמתגורר בנכס) חוץ מזה שהוא מגיש כמי שכתוב בכתובת של הוריו. ולהם יש זכאות אחרת לארנונה. לא?

האם ב2024 יחולקו יידית או שאז זה יהיה הליך ארוךךךךךך ????

אני צריך לקבל מפתחון לב כרטיס
האם יש מידע
ואיפה אפשר לברר חוץ מהטלפון

@אשל חב"ד . אשמח לתשובה-
הבת שלי גרה במודיעין עילית. היא התחתנה לפני כמעט שנה. היא שינתה בתעודת זהות לנשואה אך היא נשארה כתובה בעיר מגוריה ובעלה בבני ברק. היא אמורה להגיש לעצמה בקשה במודיעין עילית ולבעלה בבני ברק? אם הוא רשום בכתובת של ההורים שלו זה לא אמור להפריע להם? (בבקשה שבאתר עירית בני ברק מופיע שאני מצהיר שלא הגשתי כבר בקשה או מישהו שמתגורר בנכס) חוץ מזה שהוא מגיש כמי שכתוב בכתובת של הוריו. ולהם יש זכאות אחרת לארנונה. לא?
מה הבעיה להחליף עכשיו כתובת למקום בו הם גרים ושם להגיש בקשה?

@אשל חב"ד
ישר כח על עזרתכם
ב"ה הכרטיס התמלא ב1000 ש"ח רכשנו בו מצרכים לפני כיומיים בתחילה היה על 0 עכשיו יש בו 41 ש"ח
עדין לא התמלא שוב אז בדקתי את הכרטיס השני וראיתי שהוא התמלא ב- 995 ש"ח השאלה מה יהיה עם 400 הנותרים כי אין לי את הכרטיס השלישי ?

@אשל חב"ד
דחוף!
מה ממלאים בבקשה על אברך?
לא עובד
או תלמיד ישיבה
וכן מה צריך לשים פה: תצהיר בפני עו"ד/רשם ביהמ"ש/דיין
אשמח לתשובה בהקדם

אם בביטוח לאומי או נקרא תלמיד ישיבה אז זה מה שצריך למלא
נכון?

בשאלות ששואלים בהכנסות נוספות האם זה רק למגיש הבקשה או על שתי בני הזוג?
כמו כן מה הכונה שכר דירה?
מי ששוכר דירה זה נקרא שמקבל שכר דירה או רק מי שמכיר?
מה הכונה במלגות?
דתות נקרא מלגות?

הגשת בקשה היא רק שלב ראשוני, משם הדרך עדיין לא קצרה עד לקבלת הכסף.
הרשות צריכה לבדוק ולאשר, בהמשך עליה להעביר אלינו את השמות ואז לאחר תהליך שעוברים אצלנו, ניתן יהיה לשייך את הכרטיס הישן למשפחה (אם אשתך מופיעה כעת כחלק ממשק הבית, ניתן להטעין בישן).
בכל מקרה רק אחרי סוכות הרשויות יכולים להתחיל להעביר בקשות של זכאים שאושרו שלא במסגרת אישורי ההנחות הארנונה
תודה רבה רבה
על המענה המפורט וההסבר המושלם
חג שמח לכם ולכל בני משפחותיכם

@אשל חב"ד
ישר כח על עזרתכם
ב"ה הכרטיס התמלא ב1000 ש"ח רכשנו בו מצרכים לפני כיומיים בתחילה היה על 0 עכשיו יש בו 41 ש"ח
עדין לא התמלא שוב אז בדקתי את הכרטיס השני וראיתי שהוא התמלא ב- 995 ש"ח השאלה מה יהיה עם 400 הנותרים כי אין לי את הכרטיס השלישי ?
יתמלא באחד מהכרטיסים הפעילים

מישהו שאל אותי. אם ממלא את הטופס המיוחד לתווי מזון, ולא ע"י העברה אוטומטית של הנחה בארנונה, עד מתי אפשר להגיש?

@אשל חב"ד
אני מבית שמש,
אושרנו לקבל תווים ונמצאים זכאים בקו של אשל חבד,
אך לא קיבלנו עדיין אף שהתוכנית היתה שיגיע לכולם לפני החג,
זה המצב, או שהתפספסנו איכשהו?

תודה רבה על הפעילות החשובה והמענה.

@אשל חב"ד
אני מבית שמש,
אושרנו לקבל תווים ונמצאים זכאים בקו של אשל חבד,
אך לא קיבלנו עדיין אף שהתוכנית היתה שיגיע לכולם לפני החג,
זה המצב, או שהתפספסנו איכשהו?

תודה רבה על הפעילות החשובה והמענה.
מבצעים חלוקה בבית שמש מידי יום, יגיעו אליכם.

או זכאים ל1950 שח
התמלא ב1000
לאחר השימוש קיבלנו הודעה שהתמלא שוב
בפועל התמלא רק 40 שח
האם זה תקלה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.