דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
מבקש להודות בזה לאשל חב''ד על הסבלנות לענות על כל שאילה.
האם כל אחד יקבל כפי מה שקיבל פעם קודמת (דהיינו פתחון לב) או שזה עשוי להשתנות?
מבחינת חלוקה לאזורים בין העמותות, החלוקה תהיה זהה לחלוקה הקודמת.

משפחה שלא הוגשה על ידי הרשות ומקבלת הבטחת הכנסה מהביטוח הלאומי, תקבל אוטומטית מענק חלקי (חמישים אחוז לבני הזוג וחמישים אחוז ל2 הילדים הראשונים), במידה והמשפחה ועומדת גם בקריטריון של משרד הפנים, היא תוכל להגיש בקשה לרשות ותקבל השלמה.

מה שמעתי שזה שוב נתקע?
לא

משפחה שלא הוגשה על ידי הרשות ומקבלת הבטחת הכנסה מהביטוח הלאומי, תקבל אוטומטית מענק חלקי (חמישים אחוז לבני הזוג וחמישים אחוז ל2 הילדים הראשונים), במידה והמשפחה ועומדת גם בקריטריון של משרד הפנים, היא תוכל להגיש בקשה לרשות ותקבל השלמה.
רגע.לא כל מי שמקבל הבטחת הכנסה יש לו הנחה גבוהה בארנונה ? הרי אם נקבל ב. הכנסה סימן שמרוויח ממש קצת

אם קבלתי פעם שעברה תווי מזון, אני אמורה לעשות משהו או שזה מתעדכן אוטומטי?
וכן מאז נוספה לנו עוד נפש.

התקשרתי לפתוחן לב והם לא מזהים אותי, לאם לפנו? מה אני צריכה להגיש ואם בכלל

@אשל חב"ד שאלה:
העברנו כתובת לנכס שלנו בשבוע האחרון ועדיין לא עדכנו הנחה בארנונה
למי אנחנו שייכים לביתר ששם גרנו עד עכשיו או לרשות החדשה?

@אשל חב"ד עם מי אפשר לתקשר ולא עם התקליט?
קיבלנו הודעה שאנחנו זכאים ובתקליט אומרים שלא מופיע עלינו כלום.
יש לי כמה שאלות ואין לי מושג למי לפנות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה