דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
נראה שהדיונים היו מוקדמים?
משום מה אין באמת צפי מתי זה יכנס לכרטיסים, מתי ישאלו אותנו אם זרקנו את הכרטיס הישן וצריך לשלוח חדש וכו'.
השאלות והתשובות חשובות, אבל אני טועה שיקח זמן יותר ממה שחשבנו שהופ זה פה?

נראה שהדיונים היו מוקדמים?
משום מה אין באמת צפי מתי זה יכנס לכרטיסים, מתי ישאלו אותנו אם זרקנו את הכרטיס הישן וצריך לשלוח חדש וכו'.
השאלות והתשובות חשובות, אבל אני טועה שיקח זמן יותר ממה שחשבנו שהופ זה פה?
לי שאלו אם יש לי את הישן!!!!:ROFLMAO:

סליחה לא הצלחתי לעקוב
צריך למלא איזה טופס?פניה?
או שפשוט מי שזכאי להנחה בארנונה יקבל תו מזון מארגון?
כאילו איך זה הולך?

אז תכלס יש צפי מתי יחלקו את הכרטיסים ויוטענו?

מישהו קיבל טלפון מפיתחון לב?

מי התקשר? אשל? פיתחון לב? העירייה?
אין לנו מושג ממי קיבלתם טלפון, אנחנו לא יוזמים שיחות כרגע
מישהו קיבל טלפון מפיתחון לב?
בפתחון לב אמרו לי כרגע שרק בתחילת שבוע הבא יהיה להם את שמות ונתוני הזכאים. ובכל אופן מי שיש לו הנחה לארנונה לשנת 2022 יהיה זכאי וישלחו לו סמס או יצרו קשר טלפונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה