@אשל חב"ד
שלום,
שלחתי כבר לפני כשבועיים צילומי ת.ז. עם ספח מעודכן לכתובת המייל שצויינה בהודעה הקולית ע"מ לעדכן מספר נפשות, אך לא עודכן.
גם לפני כשנתיים בחלוקה של 2023 שלחתי כנ"ל ולא עודכן עד עכשיו.
איך בכל זאת אפשר לעדכן?
רק הרשות המקומית מוסמכת לעדכן נפשות, אין ענין לשלוח אלינו ספחים או צילומים.

רק הרשות המקומית מוסמכת לעדכן נפשות, אין ענין לשלוח אלינו ספחים או צילומים.
מעניין כי במוקד הטלפון 0777711174
באחד השלוחות אומרים כתובת אימייל שאפשר לשלוח שם צילום תעודת זהות כדי מלעדכן מספר נפשות.

מעניין כי במוקד הטלפון 0777711174
באחד השלוחות אומרים כתובת אימייל שאפשר לשלוח שם צילום תעודת זהות כדי מלעדכן מספר נפשות.
ניסינו בעבר לסייע בכך שקיבלנו את הספחים והעברנו לרשויות המקומיות, אבל לצערנו הרשויות המקומיות לא עידכנו את הנתונים שהעברנו אליהם, ולכן הפסקנו.

מי שלא הגיש עד עכשיו הפסיד?
אי אפשר כבר להגיש בקשה?

מי שלא הגיש עד עכשיו הפסיד?
אי אפשר כבר להגיש בקשה?
כנראה שלא

לפני שנה האריכו והאריכו ועד ועוד את התוקף
בתחילה זה היה בגלל המלחמה ואח"כ נדחה עד שסוף סוף נסגר

אולי ימשיכו גם השנה עם זה ?
למי אפשר לפנות בנושא הארכה ?

בלת"ק,
@אשל חב"ד קיבלנו הודעה אוטומטית שאנחנו זכאים,
איך אנחנו מקבלים את הכרטיס בירושלים?

תודה רבה!

@אשל חב"ד בעלי מנהל לשכה לפניות הציבור יש לו כמה פניות שהגיעו בעניין התווי מזון שלרשות המקומית אין מידע לעזור.
יש דרך ליצור איתך קשר באישי?
תודה רבה מראש!

ניסינו בעבר לסייע בכך שקיבלנו את הספחים והעברנו לרשויות המקומיות, אבל לצערנו הרשויות המקומיות לא עידכנו את הנתונים שהעברנו אליהם, ולכן הפסקנו.
הוטען לי פעימה 1 האם אמור להיות עוד פעימה ?

@אשל חב"ד
כשאני נכנס לקו לבירור זכאות זה אומר לי שיש זכאות אך כרגע מאמתים נתונים מול רשות האוכלסין מה הכוונה?

מישהו יודע האם מחשבים לפי בני המשפחה שמתחת לגיל 18, או שכל בני הבית זכאים לפעימה אפי' מעל הגיל האמור?

@אשל חב"ד
קבלתי הודעה מעיריית מודיעין עילית שאני זכאי
וז"ל ההודעה
'נמצאתם זכאים
זכאותכם תועבר לאשל חב"ד בהקדם
לפניות בנושא הכרטיסים יש לפנות אליהם ישירות'
איך ומתי אני מקבל כרטיס?

עדיין לא הבנתי אם אפר בפיתחון לב לעשות שיוך לכרטיס הקודם? לא קיבלתי שום הודעה על זכאות. למרות שאני כן זכאי

האם מישהו קיבל הודעה מפתחון לב.
מעירית בני ברק הבנתי שאני זכאי והועבר שמי לעמותה.
אבל בקו הטלפוני לא מופיע שאני זכאי, וגן לא קיבלתי הודעה על כך.
מישהו יודעה לגבי זה? מישהו כן קיבל הודעה בבני ברק?

האם מישהו קיבל הודעה מפתחון לב.
מעירית בני ברק הבנתי שאני זכאי והועבר שמי לעמותה.
אבל בקו הטלפוני לא מופיע שאני זכאי, וגן לא קיבלתי הודעה על כך.
מישהו יודעה לגבי זה? מישהו כן קיבל הודעה בבני ברק?
גם אני כנ"ל.
(אומרים שבפתחון לב הכל איטי ומסורבל מאוד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה