תודה על ההתייחסות,
איך אני יכולה לדעת באיזה מוקד זה נמצא?
ואם זה כבר יצא לדואר אז הם כנראה לא יכולים לתת לי אחר.

@אשל חב"ד היקר
התקשרתי למענה הקולי, ונאמר לי כי לא נמצאה זכאות עבורי
אני מביתר, ותמיד הייתי זכאית, יכול להיות שעוד לא הגישו אותי? מה עלי לעשות?

משהו יכול לעזור לי? לחסוך דפדוף ב50 עמודים.....
לא מבינה בזה כלום!!!!
אני זוצ"ה והולכים לקבל הנחה בארנונה לראשונה ל25 ע"פ נתוני הכנסות של 24.
אני אקבל כרטיס כבר השנה או רק שנה הבאה?
ובכלל, במידה וזה השנה כבר ועוד לא הגשנו את הבקשה להנחה, יטעינו לנו אח"כ רטרואקטיבית?
אשמח לתשובות ולסדר בבלגן הזה!
תודה!

משהו יכול לעזור לי? לחסוך דפדוף ב50 עמודים.....
לא מבינה בזה כלום!!!!
אני זוצ"ה והולכים לקבל הנחה בארנונה לראשונה ל25 ע"פ נתוני הכנסות של 24.
אני אקבל כרטיס כבר השנה או רק שנה הבאה?
ובכלל, במידה וזה השנה כבר ועוד לא הגשנו את הבקשה להנחה, יטעינו לנו אח"כ רטרואקטיבית?
אשמח לתשובות ולסדר בבלגן הזה!
תודה!
תקבלו בע"ה בשנה הבאה, החלוקה עכשיו היא לזכאי 2024.

אשמח אם מישהו יודע לענות לי:
1. באשל חבד אומרים לי שיש לי זכאות אבל לגבי הסכום כסף שהוטען בכרטיס או שיטענו בעתיד הקרוב הוא אומר 0 שקלים.
2. אם הם אומרים שהכרטיס בתהליך הנפקה, כמה זמן עד שזה מגיע אלי.
תודה מראש

תודה על ההתייחסות,
איך אני יכולה לדעת באיזה מוקד זה נמצא?
ואם זה כבר יצא לדואר אז הם כנראה לא יכולים לתת לי אחר.
זה לא משנה אם יצא, כל זמן שהכרטיס לא הופעל, ניתן לקבל חדש.

אז מתי יגיעו כרטיסים עד הבית לבית שמש? רק אחרי שתגמרו להטעין למי שיש?
מתי בכלל מתחילים להטעין?

קיבלתי אתמול הנחה 70% בארנונה
אני זכאי לקבל כרטיס?
כי ראיתי באתר משרד הפנים שזה עד ה15 לחודש
השאלה אם פספסתי או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה