יש דרך לדבר עם נציג אנושי ולא ממוחשב? אולי במייל? אני מנסה כבר חודש וחצי ליצור קשר בנוגע לתקלה שיש בכרטיס, נאמר שישלחו חדש ולא הגיע, ואני לא מצליח למצוא דרך.
הכי טוב לאסוף כרטיס חדש מאחת מנקודות האיסוף

@אשל חב"ד אשמח לדעת מה לעשות שנאבד הכרטיס
קיבלנו הודעה שאנחנו זכאים והכרטיס נטען
אך אין לנו כרטיס
תודה רבה על העזרה והמענה !

אשל חב"ד
קיבלתי הודעה שהכרטיס נטען, ובדקתי, ויש בו רק 5.26 שנשאר מהעודפים של 2023 שנטען לפני חודשיים

@אשל חב"ד אשמח לדעת מה לעשות שנאבד הכרטיס
קיבלנו הודעה שאנחנו זכאים והכרטיס נטען
אך אין לנו כרטיס
תודה רבה על העזרה והמענה !
תלכו לקחת כרטיס, או שתתקשרו, תודיעו על אובדן ותחכו לכרטיס חדש שיגיע תוך חודש-חודשיים

אשמח לדעת מאיפה אפשר לקחת כרטיס בירושלים
תודה !

תודה רבה
אשמח להבין מה זה נקרא שיוך והאם זה קשור אלי

התקשרתי ואימתי את הפרטים שלי וקיבלתי הודעה שהכרטיס בהנפקה זאת אומרת שיוך נכון ?
סליחה על הטרטורים ואני מאוד מעריכה את השירות שלך והתשובות זה מאוד עוזר !!!

התקשרתי ואימתי את הפרטים שלי וקיבלתי הודעה שהכרטיס בהנפקה זאת אומרת שיוך נכון ?
סליחה על הטרטורים ואני מאוד מעריכה את השירות שלך והתשובות זה מאוד עוזר !!!
שיוך בכרטיס ישן או הפעלה בכרטיס חדש רק כשהכרטיס אצלך ביד

התקשרתי לפיתחון לב ושהקלדתי ת.ז הם אמרו שלא הועבר. זה אומר שאנחנו לא הועברנו אליהם מהרשות? למרות שקיבלנו 80 אחוז על שנת 24?

תבדוק מחר בצהריים
אני ממש מתפעל ממך שעוד נשאר לך כוח להתייחס לאנשים, כנראה אתם עשויים מעור פיל או שיש לכם אהבת ישראל יוצאת דופן, הלוואיי עלי.

בכל אופן, גם אני קבלתי הודעה שעוד שעה הכרטיס יטען ועכשיו אני מבין שזה 24 שעות, כי זה עדיין לא נטען.
היה לדעתי עדיף להשאיר הודעה שהכרטיס הוטען כבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה