- הוסף לסימניות
- #1,081
קיבלתי כרטיס מהמוקד הנ"ל, אך במענה הטלפוני נאמר שהכרטיס אינו קיים, מה עושים?אין לנו שם מוקד, יש רק נקודת איסוף כרטיסים
קיבלתי כרטיס מהמוקד הנ"ל, אך במענה הטלפוני נאמר שהכרטיס אינו קיים, מה עושים?אין לנו שם מוקד, יש רק נקודת איסוף כרטיסים
הכי טוב לאסוף כרטיס חדש מאחת מנקודות האיסוףיש דרך לדבר עם נציג אנושי ולא ממוחשב? אולי במייל? אני מנסה כבר חודש וחצי ליצור קשר בנוגע לתקלה שיש בכרטיס, נאמר שישלחו חדש ולא הגיע, ואני לא מצליח למצוא דרך.
כשאתם מנסים לשייך?קיבלתי כרטיס מהמוקד הנ"ל, אך במענה הטלפוני נאמר שהכרטיס אינו קיים, מה עושים?
חשבתי שאולי צריך לרוקן קודם את הטעינה הקודמת עד הסוף?תבדוק מחר בצהריים
לאחשבתי שאולי צריך לרוקן קודם את הטעינה הקודמת עד הסוף?
רחוב הכנסת אורחים 1 קומה עליונה ימים ראשון עד חמישי בין השעות 10 עד 17אשמח לדעת מאיפה אפשר לקחת כרטיס בירושלים
תודה !
חיבור בין הכרטיס למשפחהתודה רבה
אשמח להבין מה זה נקרא שיוך והאם זה קשור אלי
תודה אשל חבד אין עליך על זה שאתה עונה פה לכולםתבדוק מחר בצהריים
ניסיתי במענה הממוחשב בשלוחה 4 'פתיחת כרטיס חדש' ונאמר שמספר כרטיס זה לא קיים במערכת.כשאתם מנסים לשייך?
שיוך בכרטיס ישן או הפעלה בכרטיס חדש רק כשהכרטיס אצלך בידהתקשרתי ואימתי את הפרטים שלי וקיבלתי הודעה שהכרטיס בהנפקה זאת אומרת שיוך נכון ?
סליחה על הטרטורים ואני מאוד מעריכה את השירות שלך והתשובות זה מאוד עוזר !!!
מוזר, אולי זה לא כרטיס משרד הפנים? אולי אתה טועה במספר?ניסיתי במענה הממוחשב בשלוחה 4 'פתיחת כרטיס חדש' ונאמר שמספר כרטיס זה לא קיים במערכת.
אני ממש מתפעל ממך שעוד נשאר לך כוח להתייחס לאנשים, כנראה אתם עשויים מעור פיל או שיש לכם אהבת ישראל יוצאת דופן, הלוואיי עלי.תבדוק מחר בצהריים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים