אגב לפתחון לב אין אומנם מענה בפורום אבל יש להם מענה אנושית. וענו לי.אני לא קיבלתי את כל האינפורמציה שאני צריך ולכן זה לא הגיוני אם אין לכם אפשרות לתפעל את זה תעבירו את זה לטובים ממכם שמתקדים במענה למיליון איש
קודם כל תודה רבה על התשובה.החל מתחילת שבוע, התחלנו לשלוח כרטיסים לזכאים.
אשמח לעזרה בנושאאני אף פעם לא קיבלתי כרטיס למרות שאני זכאית וכשהתקשרתי להתעניין -לפני שנה - אמרו לי שזה בתהליך הנפקה אז לוקח להם שנה + להנפיק כרטיס? אשמח לדעת למי אפשר לפנות בנושא טלפוני/ דיגיטלי/ממוחשב???
היתה לכם הנחה בארנונה ב24?שאלה לאשל חבד
אני עברתי דירה מעיר לעיר האם לכן לא הטען לי הכרטיס
כי בטעינה הראשון על 2023 כן הטען לי ועכשיו לא
ואולי אתה ידוע לי אני צריך לפנות לעיר שגרתי בעבר או להיכן שעברתי עכשיו
תנסו שובשלום רב
יש לי כרטיס ישן ואני זכאי בפעימה הזאת
האם ידוע מתי הכסף יוטען?
עשית שיוך ככר למילה מחודש
תבדוק בטלפון אם אתה זכאי.שאלה לאשל חבד
אני עברתי דירה מעיר לעיר האם לכן לא הטען לי הכרטיס
כי בטעינה הראשון על 2023 כן הטען לי ועכשיו לא
ואולי אתה ידוע לי אני צריך לפנות לעיר שגרתי בעבר או להיכן שעברתי עכשיו
לפני שנה? זה פרוייקט 2023 שהסתיים ומי שלא קיבל גם לא יקבל יותר.אני אף פעם לא קיבלתי כרטיס למרות שאני זכאית וכשהתקשרתי להתעניין -לפני שנה - אמרו לי שזה בתהליך הנפקה אז לוקח להם שנה + להנפיק כרטיס? אשמח לדעת למי אפשר לפנות בנושא טלפוני/ דיגיטלי/ממוחשב???
עד לפתח.קודם כל תודה רבה על התשובה.
וכדי להיות ברורה:
הכרטיס מגיעה אלי עד לפתח הדלת?
ואם אני לא נמצאת בבית כשהוא מגיע אז אני מאבדת את זה?
אשמח למענה
תודה
איך מגיעים למענה הממוחשבלפני שנה? זה פרוייקט 2023 שהסתיים ומי שלא קיבל גם לא יקבל יותר.
לפני כמה שבועות התחלנו את פרוייקט 2024 תבדקו במענה הממוחשב אם אתם זכאים, ואם כן, תקבלו כרטיס במשלוח לבית.
0777711174איך מגיעים למענה הממוחשב
גם עברנו מעיר לעיר זה קשור?
?@אשל חב"ד
רציתי לדעת האם יש מוקד באשדוד לקבלת כרטיס ולחסוך את זמן ההמתנה לחברת שליחויות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים