איך היא יודעת שהיא זכאית מהשנה? עוד לא פורסמו הקריטריונים.לאחותי נעלם הכרטיס ועוד אחות אחרת זכאית מהשנה
אתם שואלים וגם עונים.מישהו יודע האם ואיך אפשר לקבל את הכסף של החלוקה הקודמת (אני לא משלם ארנונה והגשתי בקשה באתר של העירייה אחרי תקופה שלא קיבלתי מענה התקשרתי לברר אמרו לי ההורים שלי קיבלו עלי כי אני רשום אצלם עדיין שאלתי מה אם אשתי והילדים ענו לי שהם זכאים והיו צריכים להגיש בקשה חדשה אבל עכשיו עבר הזמן)
תיקון:חלוקת 2023 הסתיימה, אין פעימה שניה ל2023 למעט השלמה למשפחות מקבלי הכנסה שקיבלו בעבר מענק מופחת.
אמות מידה ל2024 יפורסמו בקרוב.
מספיק כרטיס אחדלמי שנאבדו חלק מהכרטיסים מה ניתן לעשות?
מי שקיבל בשנה האחרונה, יקבל כעת פעימה שניה.כולם מקבלים כעת?
כוונתך מי שקיבל ממשרד הפנים לפני שנתיים ... הלא כן?מי שקיבל בשנה האחרונה, יקבל כעת פעימה שניה.
החלוקה החדשה היא דרך משרד הרווחה עם כ300 ש"ח לחודש?תיקון:
בימים הקרובים תהיה פעימה נוספת לזכאי 2023.
בהמשך תהיה חלוקה חדשה לאלו שעומדים בקריטריונים בשנת 2024.
אני קבלתי עד כה בכל פעם שחילקו.מי שקיבל בשנה האחרונה, יקבל כעת פעימה שניה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים