• הוסף לסימניות
יש מיזם לבטחון תזונתי דרך הרווחה (כרטיס טעון וירקות משהו כזה) זה אותו דבר רק יגדילו את זה?
או שזה כמו שקיבלו שנה שעברה תלושים של משרד הפנים?

• הוסף לסימניות
לאחותי נעלם הכרטיס ועוד אחות אחרת זכאית מהשנה
עם מי מדברים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ואיך אפשר לקבל את הכסף של החלוקה הקודמת (אני לא משלם ארנונה והגשתי בקשה באתר של העירייה אחרי תקופה שלא קיבלתי מענה התקשרתי לברר אמרו לי ההורים שלי קיבלו עלי כי אני רשום אצלם עדיין שאלתי מה אם אשתי והילדים ענו לי שהם זכאים והיו צריכים להגיש בקשה חדשה אבל עכשיו עבר הזמן)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ואיך אפשר לקבל את הכסף של החלוקה הקודמת (אני לא משלם ארנונה והגשתי בקשה באתר של העירייה אחרי תקופה שלא קיבלתי מענה התקשרתי לברר אמרו לי ההורים שלי קיבלו עלי כי אני רשום אצלם עדיין שאלתי מה אם אשתי והילדים ענו לי שהם זכאים והיו צריכים להגיש בקשה חדשה אבל עכשיו עבר הזמן)
אתם שואלים וגם עונים.
כמובן שעכשיו אין איך להגיש בקשה על פעם קודמת.

• הוסף לסימניות
חלוקת 2023 הסתיימה, אין פעימה שניה ל2023 למעט השלמה למשפחות מקבלי הכנסה שקיבלו בעבר מענק מופחת.
אמות מידה ל2024 יפורסמו בקרוב.
תיקון:
בימים הקרובים תהיה פעימה נוספת לזכאי 2023.

בהמשך תהיה חלוקה חדשה לאלו שעומדים בקריטריונים בשנת 2024.

• הוסף לסימניות
מי שלא קיבל כי לא היה זכאי ב2023, והשנה כן זכאי (80% הנחה בארנונה)
יקבל?
איך זה עובד?
פשוט יגיע שליח עם כרטיס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה