אם את זכאית רק בגלל 2024אני מבינה לפי הטלפון של אשל חבד שאני לא זכאית על אף שיש לנו 80% הנחה
איך בודקים את זה יותר יסודי?
אנא לתשובתכם!!
כי זה עדיין מעודכן על הפעימה הקודמתכרגע בתקליט של אשל חב"ד אמרו
"לא ידוע לנו על הטענה נוספת שאמורה להיות"
מה הפשט בזה?
אבל זה אומר שאני אמור לקבל?כי זה עדיין מעודכן על הפעימה הקודמת
תודה רבה!!אם את זכאית רק בגלל 2024
אז כרגע זה עדיין מעודכן ל2023
לכן את לא מופיעה זכאית
זה אומר שעדיין לא מעודכן כלום לגבי הפעימה החדשהאבל זה אומר שאני אמור לקבל?
בשמחהתודה רבה!!
עדיין אי אפשר לברר בתקליט, זה לא מעודכן.אני מבינה לפי הטלפון של אשל חבד שאני לא זכאית על אף שיש לנו 80% הנחה
איך בודקים את זה יותר יסודי?
אנא לתשובתכם!!
אשמח שמישהוא יסביר ברורכאן יש כתבה על זה
החידוש בכתבה שתהיה תוספת גם למי שהיו זכאים לתווים בשנת 2023 מלבד התווים לשנת 2024.בשורה אדירה: תווי המזון והמענקים יצאו לדרך – מי הזכאים ואיך מקבלים?
העסקן והמומחה לענייני ארנונה האשדודי, ר’ שאול לנדאו, חשף את הפרטים המלאים ל׳חרדים אשדוד׳:www.ashdod-haredim.co.il
צפה בקובץ המצורף 1864218
במשרד הפנים מדובר על מענק אחד ל2024 וכן תוספת למענק שהתקבל ב2023 כפי הסכומים שהובאו בהודעה הקודמת,אשמח שמישהוא יסביר ברור
על 2023 יקבלו חד פעמי כך זה נראה כך
על 2024 יקבלו כמה פעימות??
ומה על 2025?
והאם הכל במשרד הפנים, זה לא דרך משרד הרווחה?
תודה
יפה מאודבמשרד הפנים מדובר על מענק אחד ל2024 וכן תוספת למענק שהתקבל ב2023 כפי הסכומים שהובאו בהודעה הקודמת,
משנת 2025 ע''פ פסיקת בג''צ רק דרך משרד הרווחה.
כתבה שפורסמה לאחר פסיקת בג''צ:יפה מאוד
תודה
ולשנת 2025 לפי הרווחה, מה המשמעות??
2023 חד פעמי מחר.אשמח שמישהוא יסביר ברור
על 2023 יקבלו חד פעמי כך זה נראה כך
על 2024 יקבלו כמה פעימות??
ומה על 2025?
והאם הכל במשרד הפנים, זה לא דרך משרד הרווחה?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים