- הוסף לסימניות
מדובר ב84 ש''ח לכל הורה ו63 ש''ח לכל ילד?פעימת השלמה לזכאי 2023, תתבצע מחר.
מדובר ב84 ש''ח לכל הורה ו63 ש''ח לכל ילד?פעימת השלמה לזכאי 2023, תתבצע מחר.
כןמדובר ב84 ש''ח לכל הורה ו63 ש''ח לכל ילד?
אין צורך ההטענה תהיה אוטומטיתבדקתי כעת בטלפון של אשל 0777711174 ונאמר לי שיש לי זכאות של סכום מסויים שזה מתאים לפי חישוב של 84 להורה ו63 לילד.
ואז היה בתקליט שאלה האם הכרטיס הישן אצלי ואז עליי להקיש את מספרו להטענה.
אפשר לקחת מהמשרד במאה שערים
אם שנה קודמת הוטענה לי הפעימה הראשונה בגלל הגבלת הכרטיס לסכום מסויים,2023 חד פעמי מחר.
על 2024 חד פעמי, מתארגנים לזה ונתחיל בעוד חודש בערך.
2025 אין.
כל התווים האלו , הם תווי משרד הפנים.
מגבלת הסכום, היא רק עד השימוש, ברגע שהתחלת להשתמש הכרטיס התמלא שוב ושוב עד לגמר ההקצאה.אם שנה קודמת הוטענה לי הפעימה הראשונה בגלל הגבלת הכרטיס לסכום מסויים,
אני אקבל סופסוף את ההמשך?? בזה מדובר?
האם זה גם לתושבי בני ברק יהיה מחרפעימת השלמה לזכאי 2023, תתבצע מחר.
ואם זה לא התמלא לי אוטומטית?מגבלת הסכום, היא רק עד השימוש, ברגע שהתחלת להשתמש הכרטיס התמלא שוב ושוב עד לגמר ההקצאה.
כרגע מדובר על הקצאה נוספת
בימים הקרובים, אולי כבר מחר.האם זה גם לתושבי בני ברק יהיה מחר
או שכל עמותה עושה כרצונה
לא יודע מה לענותואם זה לא התמלא לי אוטומטית?
איך אני גורמת לזה להתמלא?
ניסיתי דרך התפריטים של ההודעה המוקלטת ולא הצלחתי
וגם להגיע לנציג לא הצלחתי...
יודעת שזה לא קשור אליכם כי אני בבני ברק
אבל אולי תדעו לעזור?
מה הפירוש בטלפון? כשאתם מתקשרים אלינו?בטלפון אומרים לי שיש זכאות ויופק לי כרטיס חדש
לא שאלו אותי אם יש לי את הכרטיס הישן
איך אני מעדכנת את זה שיש לי אותו שיטעינו לי בו?
84 להורה ו63 לילדהתמלא לנו הכרטיס
האם מדובר על טעינה סופית או שאם השימוש יתמלא עוד כמו בפעם קודמת?
האם מישהו יודע מה גובה ההקצאה לבני זוג+ כמה עבור כל נפש?
כןנאבד לי הכרטיס הקודם, אני יכול לבוא לקחת חדש והסכום יעבור לשם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים