- הוסף לסימניות
בהתאם למספר הנפשות שאושרו בפעימה האחרונהאז לפי 2023 או לפי 2024,
השאלה היא אם בגלל שהסכום עכשיו הוא פעימה שניה של 2023, הסכום המוכנס הוא לפי ההנתונים של 2023?
או שאפשר כן לעדכן את מס' הילדים ולקבל עוד 63 ש"ח עבור ילד שנולד ב2024?
בהתאם למספר הנפשות שאושרו בפעימה האחרונהאז לפי 2023 או לפי 2024,
השאלה היא אם בגלל שהסכום עכשיו הוא פעימה שניה של 2023, הסכום המוכנס הוא לפי ההנתונים של 2023?
או שאפשר כן לעדכן את מס' הילדים ולקבל עוד 63 ש"ח עבור ילד שנולד ב2024?
אפרט את הבסיס לשאלה שמעתי שאם מקבלים דמי לידה קשה יותר לקבל סיוע בשכר דירהמישהו יודע האם זה גורע בזכות לסיוע בשכר דירה או מענקי לידה?
לאהאם מקבלים גם על ילדים מעל גיל 18?
רק אם הם עריקיםהאם מקבלים גם על ילדים מעל גיל 18?
זה אמיתי או בדיחה?רק אם הם עריקים
התכוונתי לתת תשובה לשאלה שנקראת באידיש "קלאץ-קשיא"זה אמיתי או בדיחה?
או שהתכוונת לכתוב לא עריקים
עידכון:
הרגע הגיע הודעה קולית שהכרטיס יוטען בשעה הקרובה
מצטרף. כנראה היום ייכנס לכולם.קיבלנו הודעה עכשיו!
תשלח מייל עם ת.ז וספח מעודכן לכאן: mp ואז @ והמשך: eshel.org.il. .השאלה איך אני מעדכן את מספר הילדים?
תצהיר עו"ד על הכנסות. כמו מי שגר ביחידת דיור.מי שלא משלם ארנונה- בצורה חוקית,
הדירה שלו לא חייבת בתשלום,
אך אם היו בודקים את מבחן הכנסותיו היה מקבל לפחות 70% הנחה
יש דרך לקבל את התווים?
ניסיתי לבדוק לך, לא מצאתי מידע ברור כל כך.תודה,
אני פונה לכל עו"ד שהוא ומבקש שיחתום לי?
יהיה לו את הטופס או שאני צריך להוריד אותו מאנשהוא?
ואז למי אני שולח את הטופס?
אתה כבר יכול להיות עוזר של ינון מגלהתכוונתי לתת תשובה לשאלה שנקראת באידיש "קלאץ-קשיא"
מצרף רשימהאיך יודעים באיזה צרכניות מקבלים את הכרטיס?
איך ניתן לעדכן מספר ילדים ???
במייל ענו לי שיעדכנו בהמשך וזה ככה כבר שנה ...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים