- הוסף לסימניות
מאחר ואי אפשר להטעין יותר מאלף ש"ח בכרטיס, מי שזכאי ליותר מאלף קיבל שני כרטיסים, יותר מאלפיים 3 כרטיסים, (לפי זכאות ראשונית של 300 להורה + 225 לילד)
מאחר ואי אפשר להטעין יותר מאלף ש"ח בכרטיס, מי שזכאי ליותר מאלף קיבל שני כרטיסים, יותר מאלפיים 3 כרטיסים, (לפי זכאות ראשונית של 300 להורה + 225 לילד)
לי היו רשומים 3 ילדים ב2023 וקבלתי 375 ש"ח, לפי חישוב זה, נראה שלכל ילד מקבלים 69 ש"ח84 למבוגר 63 לילד לזכאי 2023
היכן אפשר להגיש עירעורים?פרוייקט 2023 הסתיים
א"א (אולי בבית משפט או מבקר המדינה כן)היכן אפשר להגיש עירעורים?
רק בקורונה היו 2 כרטיסים או 3.מאחר ואי אפשר להטעין יותר מאלף ש"ח בכרטיס, מי שזכאי ליותר מאלף קיבל שני כרטיסים, יותר מאלפיים 3 כרטיסים, (לפי זכאות ראשונית של 300 להורה + 225 לילד)
יש לי רק כרטיס אחדמאחר ואי אפשר להטעין יותר מאלף ש"ח בכרטיס, מי שזכאי ליותר מאלף קיבל שני כרטיסים, יותר מאלפיים 3 כרטיסים, (לפי זכאות ראשונית של 300 להורה + 225 לילד)
אכן הכרטיס של 23 התמלא כל פעם שירד מהכרטיס. כמובן בהגלה של כמה שבסוף צריך לקבל.יש לי רק כרטיס אחד
אם אני לא טועה הוא התמלא אוטומטי שנגמר ה-1000 הראשונים. אני טועה?
בכל מקרה עכשיו הוא נטען..
תודה על התגובה !יש להפנות את השאלה לעיריה.
נראה לי שזה לא מה שהיה כתוב שם.
כמדומני שהיה כתוב שזה מי שהיה תושב העיר עד ה15/12.
רוצה לדעת כמה אוכל להחזיר מההלוואות שכבר יש לי..אתה הולך לקחת הלוואה על הסכום הזה ?
רק סבלנותיש לי כרטיס ואומרים לי לפי הת.ז שאני זכאית לעוד תשלום אבל בפועל כשאני מתקשרת לברר את היתרה
אומרים לי שהיתרה 0
משהו יודע להגיד לי למה זה ככה? זה של פתחון לב.. ושמעתי שרבים כבר קיבלו...
האם יש מה לעשות בענין? אשמח לעדכון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים