שאלה למי שיודע יש לנו הנחה בארנונה 90% ל2024
אנחנו מתקשרים למענה הקולי שאחראי על החלוקה ולאחר הקשת ת”ז אומרים לנו שאנחנו לא זכאים משהו יודע למה?
אולי כי לא הגשנו את 2025?
אשל חבד@
אין קשר ל2025,
אולי כי ההנחה ב2024 לא בגלל סיבה כלכלית אלא בגלל סיבה אחרת

דחוףףף
במודיעין עילית אפשר להגיש בקשה לתווי מזון לשוכרים עד ה15/02 אני מנסה להגיש באתר של העירייה מאתמול ובסיום הוא מבקש שאני יאשר שאני לא רובוט אחרי שאני שולח הוא רושם שולח נא להמתין ומסתובב דקה בערך ואז רושם שפג תוקף האישור שאיני רובוט וחוזר חלילה
מישהו יודע מה אפשר לעשות

איך מגישים בביתר מי שלא רשום בארנונה?
בביתר מגישים ידנית [לא באתר] טופס שהצהרת עליו בפני עו"ד
אך כמדומני שבביתר כבר נגמר הזמן שהיה אפשר להגיש
אפשר להתקשר ולשאול בלשכת רה"ע בעירייה
טל' לשכת רה"ע: 02-5888100.

אם זכאים לקצבת נכות ואוטומטי יש הנחה בארנונה מדוע זה אומר שאין זכאות ומה אפשר לעשות בנושא ?

אם זכאים לקצבת נכות ואוטומטי יש הנחה בארנונה מדוע זה אומר שאין זכאות ומה אפשר לעשות בנושא ?
זכאות על סמך הנחה בארנונה היא דווקא כשההנחה ניתנת ע"פ הכנסות
אם יש לכם הנחה על בסיס נכות, אינכם זכאים אוטומטית
אתם צריכים להגיש בקשה כמו כל מי שאין לו הנחה בארנונה - ברשות המקומית
[נראה לי שכבר אי אפשר, תבדקו ברשות המקומית שלכם].

זכאות על סמך הנחה בארנונה היא דווקא כשההנחה ניתנת ע"פ הכנסות
אם יש לכם הנחה על בסיס נכות, אינכם זכאים אוטומטית
אתם צריכים להגיש בקשה כמו כל מי שאין לו הנחה בארנונה - ברשות המקומית
[נראה לי שכבר אי אפשר, תבדקו ברשות המקומית שלכם].
היום זה היום האחרון להגשות שלא עפ"י הכנסה
עד 12:00 בלילה

איך עושים זאת בעיריית ירושלים ועד איזה הכנסה מקבלים?

שבוע טוב
האם יש מוקדי חלוקה בביתר או בית שמש שניתן לקבל שם כרטיס שאבד וכדו

הכרטיס נשבר לי ואני יודעת שיש בפנים כסף
שחייגתי למס שכתוב מאחור ועדכתי שאבד לי אמרו שיגיע תוך שובעים ימי עסקים מענה אוטומטי ענה לי
עבר כבר חודש ולא קיבלתי
מישהו יכול לעזור לי בזה
עכשיו ערב פורים.... זה יעזור לי
תודה מראש!!!

איזה דבר מוזר.
קיבלתי הודעה מוקלטת שאני זכאי.
סכום הזכאות 0 שקל.
מה ההסבר לזה ?

איזה דבר מוזר.
קיבלתי הודעה מוקלטת שאני זכאי.
סכום הזכאות 0 שקל.
מה ההסבר לזה ?
תסתכלו למעלה 14 הודעות תשובה לשאלות האלו,
והתשובה היא שעוד שבועיים בערך יטעינו, ועכשיו צריך רק לשייך את הכרטיס...

@אשל חב"ד
שלום,
שלחתי כבר לפני כשבועיים צילומי ת.ז. עם ספח מעודכן לכתובת המייל שצויינה בהודעה הקולית ע"מ לעדכן מספר נפשות, אך לא עודכן.
גם לפני כשנתיים בחלוקה של 2023 שלחתי כנ"ל ולא עודכן עד עכשיו.
איך בכל זאת אפשר לעדכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה