@אשל חב"ד
א. תודה רבה על כל העזרה
ב. איך עושים שיוך כי במספר שהבאת בשלוחה 4 הוא נותן לי לעשות אפשרות הפעלת כרטיס?
ג. עדין לא קיבלתי את השלמת 2023 ,יש מה לעשות בענין?

איך אפשר לשלוח להם צילום ת.ז. עם הספח במייל? הם ביקשו לראות ילד שנמצא בספח שלא קיבלתי עליו.... תודה רבה

שלום וברכה
אשמח לעתרתכם!
ב2023 היינו זכאים לתלושים
השנה הגשנו בקשה בעיריה (ביתר עילית) התקשרנו לקו לברר אם אנחנו זכאים אמרו לנו שלא.
אשמח לדעת מה אני עושה????

שלום וברכה
אשמח לעתרתכם!
ב2023 היינו זכאים לתלושים
השנה הגשנו בקשה בעיריה (ביתר עילית) התקשרנו לקו לברר אם אנחנו זכאים אמרו לנו שלא.
אשמח לדעת מה אני עושה????
פונה לעיריה

• תודה
Reactions: r&l
יש למישהי מייל של עיריית ירושלים או של מישהו מישם לצורך שליחת ספח ת.ז עבור התווים?

בטלפון של אשל חב"ד מופיע שהכניסו לנו 1000 ש"ח, אך בישראכרט הכרטיס ריק, מה הסיבה??
אשל חב"ד...
תודה

יש דרך לדבר עם נציג אנושי ולא ממוחשב? אולי במייל? אני מנסה כבר חודש וחצי ליצור קשר בנוגע לתקלה שיש בכרטיס, נאמר שישלחו חדש ולא הגיע, ואני לא מצליח למצוא דרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה