- הוסף לסימניות
- #1,241
צריך לטפל בעשרות אלפי משפחות שמחזיקות כרטיס ביד, נקראות שוב ושוב להתקשר ולבצע שיוך, ולא מבצעים.שיטפל בהם
צריך לטפל בעשרות אלפי משפחות שמחזיקות כרטיס ביד, נקראות שוב ושוב להתקשר ולבצע שיוך, ולא מבצעים.שיטפל בהם
יש לך מושג אם גם בפתחון לב זה מה שצריך לעשות בשביל שהכרטיסים יטענו???צריך לטפל בעשרות אלפי משפחות שמחזיקות כרטיס ביד, נקראות שוב ושוב להתקשר ולבצע שיוך, ולא מבצעים.
לאחר איבוד אנחנו שולחים כרטיס חדש בדואר ישראל, אין לנו מושג אם קיבלת ולא הפעלת או שלא קיבלת.@אשל חב"ד
איך יכול להיות
כיון שבחודשיים האחרונים בר פעמיים דיווחתי במענה קולי שנאבד הכרטיס והזמנתי כרטיס חדש
שואל בשביל חבר
כבר יותר מחודש שאומרים לו בתקליט של בדיקת זכאות שהוא זכאי אבל עדכון הפרטים שלו לא הסתיים מול מרשם האוכלסין זה מראה על בעיה או שכך זה אמור להיות?[אשל חבד]
תודה על המענה המהיר!שהם לא שלחו
שואל בשביל חבר
כבר יותר מחודש שאומרים לו בתקליט של בדיקת זכאות שהוא זכאי אבל עדכון הפרטים שלו לא הסתיים מול מרשם האוכלסין זה מראה על בעיה או שכך זה אמור להיות?[אשל חבד]
במקרה שיש אי התאמה בין השם כפי שהתקבל מהרשות המקומית לשם כפי שמופיע במרשם, מתקבלת הודעה כזו.
אנחנו מחזירים את השם לרשות המקומית והם אמורים לתקן את השם ולהחזיר אלינו, במידה והרשות לא מטפלת, תמשיך לשמוע את ההודעה הזו.
כנ"ל
לא יודע, אולי להתאזר בסבלנות ולחכות?תודה על המענה המהיר!
אז לחזור לעירייה?
השאלה שלי אם זה בכלל ניתן לתיקון עכשיו, או שעבר הזמן.
בדקנו אצל אנשים אחרים באזור והם קבלו, זו תקלה ספציפיצית מולנו.
כן, כל אחד. במספר הטלפון 0777711174איך עושים שיוך ?
והאם כל אחד צריך לעשות?
עניתי עלזה 4 פעמים בדף הקודם.אשל חב''ד לפני חודשיים הזמנתי כרטיס חדש בגלל שנאבד לי וזה עדיין לא הגיע ואתמול קיבלתי הודעה מוקלטת מאשל חב''ד שיש לי זכאות ושאני יקיש את המספר של הכרטיס אבל אין לי עדיין את הכרטיס איך אני יודע האם הכרטיס בדרך או בכלל לא מגיע? תודה רבה
לאחר איבוד אנחנו שולחים כרטיס חדש בדואר ישראל, אין לנו מושג אם קיבלת ולא הפעלת או שלא קיבלת.עניתי עלזה 4 פעמים בדף הקודם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים