@אשל חב"ד
איך יכול להיות
כיון שבחודשיים האחרונים בר פעמיים דיווחתי במענה קולי שנאבד הכרטיס והזמנתי כרטיס חדש
לאחר איבוד אנחנו שולחים כרטיס חדש בדואר ישראל, אין לנו מושג אם קיבלת ולא הפעלת או שלא קיבלת.
בכל מקרה במידה ואין לך כרטיס, אין צורך להתקשר ולהודיע, בהמשך אנחנו נוציא משלוח באמצעות בר משלוחים לכל מי שלא שייך כרטיס, בין אם זה בגלל שאף פעם לא היה לו כרטיס, או בגלל שאיבד כרטיס שהיה לו.

@אשל חב"ד
ובמקש בירור משלוח מתנתק השיחה
אין בירור משלוח בדואר רגיל של דואר ישראל.
המקש מיועד לבירור משלוח של בר שליחויות, נכון לעכשיו לא התחלנו במשלוחים אלו.
בעוד כשבוע, נתחיל את המשלוחים באמצעות בר, לזכאים שלא קיבלו הטענה .

@אשל חב"ד
בטלפון נאמר שאנחנו לא זכאים
התקשרנו לעירייה
והם אומרים שאנחנו זכאים
רק ששלחו את הפרטים שלנו בימים האחרונים (העירייה)
מה זה אומר?
תודה רבה!

שואל בשביל חבר
כבר יותר מחודש שאומרים לו בתקליט של בדיקת זכאות שהוא זכאי אבל עדכון הפרטים שלו לא הסתיים מול מרשם האוכלסין זה מראה על בעיה או שכך זה אמור להיות?[אשל חבד]
במקרה שיש אי התאמה בין השם כפי שהתקבל מהרשות המקומית לשם כפי שמופיע במרשם, מתקבלת הודעה כזו.
אנחנו מחזירים את השם לרשות המקומית והם אמורים לתקן את השם ולהחזיר אלינו, במידה והרשות לא מטפלת, תמשיך לשמוע את ההודעה הזו.

תודה על המענה המהיר!
אז לחזור לעירייה?
השאלה שלי אם זה בכלל ניתן לתיקון עכשיו, או שעבר הזמן.
בדקנו אצל אנשים אחרים באזור והם קבלו, זו תקלה ספציפיצית מולנו.
לא יודע, אולי להתאזר בסבלנות ולחכות?

איך עושים שיוך ?
והאם כל אחד צריך לעשות?

אשל חב''ד לפני חודשיים הזמנתי כרטיס חדש בגלל שנאבד לי וזה עדיין לא הגיע ואתמול קיבלתי הודעה מוקלטת מאשל חב''ד שיש לי זכאות ושאני יקיש את המספר של הכרטיס אבל אין לי עדיין את הכרטיס איך אני יודע האם הכרטיס בדרך או בכלל לא מגיע? תודה רבה

היום היה הודעה על הטענה נוספת (לאלו שמגיע להם יותר מ1000 שקלים וכבר השתמשו עם חלק מהכסף)

אשל חב''ד לפני חודשיים הזמנתי כרטיס חדש בגלל שנאבד לי וזה עדיין לא הגיע ואתמול קיבלתי הודעה מוקלטת מאשל חב''ד שיש לי זכאות ושאני יקיש את המספר של הכרטיס אבל אין לי עדיין את הכרטיס איך אני יודע האם הכרטיס בדרך או בכלל לא מגיע? תודה רבה
עניתי עלזה 4 פעמים בדף הקודם.

עניתי עלזה 4 פעמים בדף הקודם.
לאחר איבוד אנחנו שולחים כרטיס חדש בדואר ישראל, אין לנו מושג אם קיבלת ולא הפעלת או שלא קיבלת.
בכל מקרה במידה ואין לך כרטיס, אין צורך להתקשר ולהודיע, בהמשך אנחנו נוציא משלוח באמצעות בר משלוחים לכל מי שלא שייך כרטיס, בין אם זה בגלל שאף פעם לא היה לו כרטיס, או בגלל שאיבד כרטיס שהיה לו.

@אשל חב"ד ניסיתי להתקשר ואומרים לי שת"ז לא מופיע במערכת.
יש דרך להשיג אותם בלי הקשת מספר ת"ז?
תודה רבה

@אשל חב"ד ניסיתי להתקשר ואומרים לי שת"ז לא מופיע במערכת.
יש דרך להשיג אותם בלי הקשת מספר ת"ז?
תודה רבה
לא, אין לנו שום דרך לעזור למי שלא במערכת.
פניות כגון אלו יכולים לקבל סיוע רק ברשות המקומית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה