לעיתים, אם מדובר בתקופה ארוכה, המשמעות שיש אי התאמה בין הפרטים שהתקבלו מהרשות המקומית לפרטים כפי שהם מופיעים במרדם.
במקרה כזה, הרשות מקבלת מאיתנו בחזרה את השם, והיא צריכה לבדוק ולתקן.
כל זמן שהם לא מתקנים, התקליט אומר שיש בעיה עם המרשם.
מה הכוונה תקופה ארוכה

שמעתי שאחד קנה ביום חמישי קניה לשבת וקנה יין ונחסם הכרטיס אסור סגריות גם שימו לב

כן
אומר את הזכאות החדשה ,וכל הפרטים שלי ,ואומר שלא הוטען ויש יתרה שלא הוטען.
איפה יש בתפריט המילים שיוך? אישרתי את כל הפרטים וגם הפעלתי אתו.
@אשל חב"ד כבר עבר חודש מאז שהפעלתי את הכרטיס החדש שקיבלתי (במקום ההוא שאבד) וטרם הוטען! התקשרתי למוקד וענתה עולה חדשה שלא ידעה מימינה ומשמאלה...

אש''ל חבד תודה על הסבלנות רציתי לשאול האם יש מוקד חלוקה בירושלים נאבד לי הכרטיס ואני מחכה כבר חודשיים שזה יגיע המשלוח

ענו לי בשעה טובה בפתיחון לב וטענו שהרבה עדיין לא קיבלו. אבל אין להם דרך להגיד לי אם הרשות שלי העבירה ואותנו לא. או שבכלל עדיין לא העבירו.
רוב פתחון לב עדיין לא קיבלו?

מי שיש לו הנחה בארנונה מעל 70% בשנת 24, לא צריך לעשות כלום, מלבד להמתין.
השאלה מתי הרשויות מעבירים את הנתונים ומתי כבר הם העבירו וצריך לבדוק למה לא העבירו.

ענו לי בשעה טובה בפתיחון לב וטענו שהרבה עדיין לא קיבלו. אבל אין להם דרך להגיד לי אם הרשות שלי העבירה ואותנו לא. או שבכלל עדיין לא העבירו.
וכל הכבוד ל @אשל חב"ד שעונה וזמין כל הזמן.

אחרי כמה זמן חזרו אלייך?...
או שהתקשרת שוב ושוב בלי שתצטרכי להשאיר הודעה?

@אשל חב"ד
גם לנו עדין לא הוטען
נקבל שיחת טלפון מוקלטת כאשר זה יקרה?
או לבדוק באובססיביות כל יום?:unsure::cool:

אשל חב''ד קיבלתי היום כרטיס והתקשרתי לראות את היתרה והם אומרים 0 שקלים מה זה יכול להיות?

למה אני אבל קיבלתי טלפון שאני זכאית להטענה נוספת ומעולם לא קיבלתי כרטיס .
מישהו יודע להגיד לי מה הסיפור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה