אני אף פעם לא קיבלתי איך זה הגיוני שבכלל קיבלתי טלפון יש מצב לברר את זה?לא היה או שאיבדתם?
מאיזה עיר אתםאני אף פעם לא קיבלתי איך זה הגיוני שבכלל קיבלתי טלפון יש מצב לברר את זה?
כי כשאני מתקשרת ואני מקישה מספר זהות זה אומר לי שאנחנו בכלל שייכים לפתחון לב, אז מה הסיפור?
מי בני ברקמאיזה עיר אתם
אז אתם שייכים לפתחון לבמי בני ברק
נכון אז למה בכלל קיבלתי טלפון?אז אתם שייכים לפתחון לב
לא יודע.נ
נכון אז למה בכלל קיבלתי טלפון?
דבר שני אין מצב כבר להגיש בקשה?
בכל אופן תודה.לא יודע.
אולי המספר טלפון שלך רשום תחת שם אחר.
לא.בכל אופן תודה.
אתם יודעים להגיד האם יש אפשרות להגיש עדיין בקשה?
אבל לי אמרו בעירייה שהייתי צריכה להגיש בקשה וכאני מתקשרת לפתחון לב זה אומר לי לפי ה ת.ז. שעדיין לא עבר הפרטים שלי .לא.
מי שהיה לו הנחה בארנונה מ70% ב24, שמו מוגש אוטומטי.
זה רק בגלל הנחה בעקבות הכנסה.אבל לי אמרו בעירייה שהייתי צריכה להגיש בקשה וכאני מתקשרת לפתחון לב זה אומר לי לפי ה ת.ז. שעדיין לא עבר הפרטים שלי .
אם כך איך אני יודעת שזה אוטומטי?
וגם עם היה לי הנחה בעקבות ביטוח לאומי?
במהלך השבוע המשלוחים ייצאו לדרך
תבדוק בעיריה, מה שהם מעבירים אלינו, אנחנו מבצעים.@אשל חב"ד
אני גר במודיעין עילית
נרשמתי בעיריה לקבל זכאות
וקיבלתי רק על שם אשתי שרשומה במודיעין עילית 200 שח
ואני שרשום בבני ברק לא קבלתי כלל
אף שבעיריית מודיעין עילית נרשמתי עם אשתי לקבלת זכאות להנחה בארנונה
האם יש מה לעשות עם זה עכשיו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים