ם אני באותה שאלה קיבלתי טל לפני כמה חודשים מעיריית בית שמש שאני זכאי ובאשל חב''ד אמרו שאני לא רשום יכול להיות בגלל שבכתובת תעודת זהות אני לא רשום בבית שמש או לא קשור ואם כן האם אפשר לעשות משהו בעניין להחליף כתובת וכד' ואז לקבל
או שכאשר אבדתי אבדתי......
בתודה מראש!!!!!!
אנחנו לא יודעים לתת תשובה.
כל שם שמגיע אלינו מרשות מקומית, נכנס בצורה אוטומטית למאגר הממוחשב.
אם שמך לא מופיע אצלנו כזכאי, משמעות הדבר שעירית בית שמש לא העבירה אלינו את שמך.
זה שהם הודיעו לך שאתה זכאי, לא רלוונטי.

אפילו אם הייתי מחכה יומיים שיגיע התור שלי לדבר עם נציג הייתי שמח תאמין לי שלא צריך יותר מכמה עובדים בודדים שיטפלו בזה.
ככה זה לא הגיוני חייב שירות מסוים של מענה אישי למי שלא מסתדר
עובדים בודדים ? אתה רציני? אתה מבין שאנחנו מטפלים בכמעט רבע מליון משפחות!, ועוד עשרות אלפים שמתקשרים כל יום מספר פעמים שרק רוצים לבדוק שוב אולי בכל זאת הוא זכאי למרות שהוא לא מופיע כזכאי.

אשל חב''ד אני הפעלתי אתמול את הכרטיס שלי והם אומרים שזה הופעל ויש שמה כסף והלכתי לקנות ומוכר אומא שאין כסף מה זה יכול להיות תודה

אשל חב''ד אני הפעלתי אתמול את הכרטיס שלי והם אומרים שזה הופעל ויש שמה כסף והלכתי לקנות ומוכר אומא שאין כסף מה זה יכול להיות תודה
בין ההודעה מאיתנו ועד שהכסף מגיע בפועל לכרטיס, יכול לקחת לעיתים עד 24 שעות.
בגב הכרטיס יש מספר טלפון לבדיקת יתרת הכסף שבכרטיס, רצוי לבדוק.

אשל חב”ד אשמח לדעת באיזה חנויות בב”ב מכבדים את הכרטיס
רשום לי אזור 2 על הכרטיס.
תזכה למצוות!!

מישהו יודע איך יוצרים קשר עם פתחון לב או לחלופין באיזה חנויות מקבלים את הכרטיס בב”ב?
תודה מראש!

מישהו יודע איך יוצרים קשר עם פתחון לב או לחלופין באיזה חנויות מקבלים את הכרטיס בב”ב?
תודה מראש!
הוטען כרטיס בשווי 1000 שח
באם יש יתרה שאמור להיטען
האם זה מוטען באופן אוטומטי?
ואם כן מתי רואים את זה?
תודה

מגיע לנו גם לקבל כרטיס,
מי יכול להסביר לי "ורחל בתך הקטנה" איך אנחנו מקבלים ואיפה, גרים בבני ברק,
תודה ושוב תודה.

שלום רב
יש לי כרטיס ישן ואני זכאי בפעימה הזאת
האם ידוע מתי הכסף יוטען?
עשית שיוך ככר למילה מחודש

אפילו אם הייתי מחכה יומיים שיגיע התור שלי לדבר עם נציג הייתי שמח תאמין לי שלא צריך יותר מכמה עובדים בודדים שיטפלו בזה.
ככה זה לא הגיוני חייב שירות מסוים של מענה אישי למי שלא מסתדר
אני מוכן להתחלף איתך ולקבל שרות פה בפרוג
לעומת פתחון לב שאין מענה אנושי לא מייל ולא פרוג
עובדים בודדים ? אתה רציני? אתה מבין שאנחנו מטפלים בכמעט רבע מליון משפחות!, ועוד עשרות אלפים שמתקשרים כל יום מספר פעמים שרק רוצים לבדוק שוב אולי בכל זאת הוא זכאי למרות שהוא לא מופיע כזכאי.
וזה חוץ מהפרויקטים הרגילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה