- הוסף לסימניות
- #1,481
אין בעיה, להפעיל אפשר רק אחד מהם
אם מגיעים להכנסת אורחים 1 בזמן של קבלת הקהל, וכבר נשלח כרטיס בדואר, מה יהיה?
אם מגיעים להכנסת אורחים 1 בזמן של קבלת הקהל, וכבר נשלח כרטיס בדואר, מה יהיה?
יתכן ויש משהו שאינו תואם, ואז ממתינים לעיריה שתתקן@אשל חב"ד
לפני שבועיים וחצי כתבתי כאן שאנחנו זכאים בארנונה
אבל בקו אומרים שלא.
אתה כתבת להתקשר לעיריה
ואכן התקשרנו
ויום למחרת התקשרו לומר לנו שהעניין סודר.
ובאמת יומיים אח"כ היתה בקו הודעה שאנחנו זכאים
אבל האימות טרם הסתיים?
ולהתקשר שוב עוד שלושה ימים
ההודעה הזו חוזרת כבר שבועיים
האם עלינו לעשות משהו כדי לסדר את זה?
תודה רבה!
מעניין, כי לא השתנו אצלנו נתונים מהפעם הקודמתיתכן ויש משהו שאינו תואם, ואז ממתינים לעיריה שתתקן
שיבדקו אצלם אם קיבלו את השם שלכם מאיתנו בחזרה כרשומה עם שגיאות.מעניין, כי לא השתנו אצלנו נתונים מהפעם הקודמת
יש עניין להתקשר שוב לעיריה?
ממש תודה!
עקרונית כן, אם הם עומדים בכללי הנחה בארנונה 70%.אם גם זוג זכאים לתווי מזון
לא.אם כן אפשר עדיין להרשם?
הכנסת אורחים 1 ירושלים קומה עליונה.אשל חב"ד
אני גר בשכונת מקור ברוך בירושלים
אמרו לי במוקד שיש לי זכאות לתווי מזון
האם יש מוקד לקבלת כרטיסים באזור ?
יש רק 75 עמ' באשכול, מאד קל לקרוא...מה זה התווי מזון המדוברים?
למה בעצם אני לא מקבל?
מה הכללים?
מדובר על מה שהכניסו לפני כחודשיים, או על תמיכה קבועה?יש רק 75 עמ' באשכול, מאד קל לקרוא...
בגדול אם היה לכם הנחה בארנונה בשנת 24, מעל 70% תקבלו מתי שהוא כרטיס.
אם לא, אין מה לעשות.
אשל חב"דהכנסת אורחים 1 ירושלים קומה עליונה.
ימים ראשון עד חמישי שעות 10- 17
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים