מתקשר למוקד הממוחשב, ובודק את סטאטוס המשלוח
@אשל חב"ד

יש לי זכאות אבל הכרטיס שלי נאבד מזמן, עדכנתי כבר לפני חודשיים בערך שזה נאבד, קיבלתי הודעה לפני כ 6 שבועות ויותר שבעוד חודש זה יגיע אליי,
אני מנסה ללחוץ על 2 ולקבל סטאטוס משלוח והוא מיד מתנתק, מה ניתן לעשות?

האם כל זכאי יכול לגשת למשרדים בירושלים לקחת כרטיס?

נערך לאחרונה ב:
@אשל חב"ד
לא הוטען לנו עדיין הכרטיס [יש לנו מפעם שעברה]
הגשנו הנחה לארנונה מאוחר [לפני כחודשיים - העירייה קיבלה את ההנחה ואמרו שעדכנו בשביל הכרטיס]
מה עושים? איך מבררים? תודה מראש!

@אשל חב"ד

יש לי זכאות אבל הכרטיס שלי נאבד מזמן, עדכנתי כבר לפני חודשיים בערך שזה נאבד, קיבלתי הודעה לפני כ 6 שבועות ויותר שבעוד חודש זה יגיע אליי,

בפעם הקודמת חיכתי הרבה זמן לכרטיס בינתיים קיבלתי במשרד כרטיסים אחרים, וזה נאבד
הכרטיסים שקיבלתי אח"כ ע"י השליח לא השתמשתי בהם וזה ולא פתחתי את זה
עכשיו מצאתי את זה ואני מנסה לשייך את זה אליי וזה אומר לי שזה לא תואם למ"ז ואני מועבר לנציג שירות (סוף כל סוף)
אבל מיד עונה תקליט שהמענה האנושי ניתן בין השעות 9 בבוקר ו6 אחה"צ ומיד מתנתק
אני התקשרתי בשעה 5.32 אז מה????

@אשל חב"ד ?????

@אשל חב"ד

כן

@אשל חב"ד
לא הוטען לנו עדיין הכרטיס [יש לנו מפעם שעברה]
הגשנו הנחה לארנונה מאוחר [לפני כחודשיים - העירייה קיבלה את ההנחה ואמרו שעדכנו בשביל הכרטיס]
מה עושים? איך מבררים? תודה מראש!
תבדוק במוקד הממוחשב
אם עידכון העיריה כבר הגיע אלינו. 0777711174

בפעם הקודמת חיכתי הרבה זמן לכרטיס בינתיים קיבלתי במשרד כרטיסים אחרים, וזה נאבד
הכרטיסים שקיבלתי אח"כ ע"י השליח לא השתמשתי בהם וזה ולא פתחתי את זה
עכשיו מצאתי את זה ואני מנסה לשייך את זה אליי וזה אומר לי שזה לא תואם למ"ז ואני מועבר לנציג שירות (סוף כל סוף)
אבל מיד עונה תקליט שהמענה האנושי ניתן בין השעות 9 בבוקר ו6 אחה"צ ומיד מתנתק
אני התקשרתי בשעה 5.32 אז מה????

@אשל חב"ד ?????
לא הבנתי את השתלשלות הענינים.
כמה כרטיסים אבדו וכמה נמצאו

בבוקר לא הבנתי את השתלשלות הענינים.
כמה כרטיסים אבדו וכמה נמצאו
לא כ"כ קשה להבין:
בפעם הקודמת חיכיתי הרבה מאוד זמן ולא הגיע עדיין אז קיבלתי במשרד כרטיסים אחרים ואת זה הפעלתי והשתמשתי בזה, וזה נאבד לי
הכרטיסים האחרים שקיבלתי אח"כ ע"י שליח לא היה לי מה לעשות עם זה כי זה כבר היה הכרטיסים השניים שקיבלתי נשאר אצלי באחד המגירות וזה אני מנסה להפעיל עכשיו, ועל זה קיבלתי תשובה בהודעה קולית שזה לא מושייך אליי ואני מועבר למוקד אנושי ותוך כדי דיבור אני מקבל הודעה קולית שהמוקד פתוח בין השעות 9 בבוקר עד 6 אחרי הצהריים וזה מתנתק מיד,
אני התקשרתי בשעה 5.32 זה אומר זהמוקד עוד אמור להיות פתוח וזה לא עובר.

עכשיו מובן יותר?
אם לא אז אני מבין כבר למה אין מענה אנושי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה