- הוסף לסימניות
- #1,521
מתקשר למוקד הממוחשב, ובודק את סטאטוס המשלוחלא קבלתי עדיין, למי אני פונה?
מתקשר למוקד הממוחשב, ובודק את סטאטוס המשלוחלא קבלתי עדיין, למי אני פונה?
איך יוצרים איתם קשר?מתקשר למוקד הממוחשב, ובודק את סטאטוס המשלוח
0777711174איך יוצרים איתם קשר?
האם יש לכם כתובת באשדוד?אפשר לקחת ראה כתובת בדפים קודמים ואפשר לחכות עד שתקבל כרטיס לבית במהלך הימים/ שבועות הקרובים
אמרו לי שלא הגישו אותי, כי אני מקבלת הנחה של נכה.0777711174
כבר עבר הזמן לבקשה לפני חודשיים.אמרו לי שלא הגישו אותי, כי אני מקבלת הנחה של נכה.
יש לי מה לעשות עכשיו?
תמיד קבלתי!
לאאמרו לי שלא הגישו אותי, כי אני מקבלת הנחה של נכה.
יש לי מה לעשות עכשיו?
תמיד קבלתי!
אין מה לנסות לביטוח לאומי/ משרד הפנים?כבר עבר הזמן לבקשה לפני חודשיים.
המקום ימלא חסרונכם.
לא.אין מה לנסות לביטוח לאומי/ משרד הפנים?
חיכיתי בסבלנות, לא חלמתי שאני לא זכאית
תודה, הכסף הוטען בכרטיס. טענקיו...שינוי במספר נפשות, יכול להתבצע רק על ידי הרשות המקומית
@אשל חב"דמתקשר למוקד הממוחשב, ובודק את סטאטוס המשלוח
בפעם הקודמת חיכתי הרבה זמן לכרטיס בינתיים קיבלתי במשרד כרטיסים אחרים, וזה נאבד@אשל חב"ד
יש לי זכאות אבל הכרטיס שלי נאבד מזמן, עדכנתי כבר לפני חודשיים בערך שזה נאבד, קיבלתי הודעה לפני כ 6 שבועות ויותר שבעוד חודש זה יגיע אליי,
אני מנסה ללחוץ על 2 ולקבל סטאטוס משלוח והוא מיד מתנתק, מה ניתן לעשות?
האם כל זכאי יכול לגשת למשרדים בירושלים לקחת כרטיס?
לא הבנתי את השתלשלות הענינים.בפעם הקודמת חיכתי הרבה זמן לכרטיס בינתיים קיבלתי במשרד כרטיסים אחרים, וזה נאבד
הכרטיסים שקיבלתי אח"כ ע"י השליח לא השתמשתי בהם וזה ולא פתחתי את זה
עכשיו מצאתי את זה ואני מנסה לשייך את זה אליי וזה אומר לי שזה לא תואם למ"ז ואני מועבר לנציג שירות (סוף כל סוף)
אבל מיד עונה תקליט שהמענה האנושי ניתן בין השעות 9 בבוקר ו6 אחה"צ ומיד מתנתק
אני התקשרתי בשעה 5.32 אז מה????
@אשל חב"ד ?????
נשמע כמו פתרון חלום פרעהלא הבנתי את השתלשלות הענינים.
כמה כרטיסים אבדו וכמה נמצאו
בדקתי עוד לא הגיע אליכםתבדוק במוקד הממוחשב
אם עידכון העיריה כבר הגיע אלינו. 0777711174
סיכוי נמוך, תלוי בעיריה ולא בנובדקתי עוד לא הגיע אליכם
יש סיכוי שיגיע לפני החג?
תודה על המענה!
לא כ"כ קשה להבין:בבוקר לא הבנתי את השתלשלות הענינים.
כמה כרטיסים אבדו וכמה נמצאו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים