- הוסף לסימניות
- #1,601
ממי אתם רוצים עידכון, יש מספר טלפון של המענה הממוחשב, תתקשרו ותקבלו את כל העידכונים.מה עם ביתר? עוד לא קיבלתי ולא קיבלתי שום עידכון.
ממי אתם רוצים עידכון, יש מספר טלפון של המענה הממוחשב, תתקשרו ותקבלו את כל העידכונים.מה עם ביתר? עוד לא קיבלתי ולא קיבלתי שום עידכון.
המערכת נותנת מענים לפרוייקט החדש וככל הנראה אינכם זכאים לסיוע במסגרת הפרוייקט הנוכחי.@אשל חב"ד
לפני מס' חודשים קיבלנו עדכון על סכום שהוטען בכרטיס. (כנראה השלמה ל2023?)
לא מצאנו את הכרטיס, כנראה הוא אבד.
כשהתקשרנו השבוע לדווח על אובדן כרטיס ולבקש חדש,
נאמר לנו שמספר הזהות אינו מופיע במערכת.
אבל לפני כשנה קיבלנו כרטיס והשתמשנו בו.
מי יכול לעזור בנושא?
יש מענה אנושי?
שיש אי התאמה בין הנתונים שהתקבלו מהרשות המקומית לנתונים כפי שמופיעים במירשם האוכלוסין.@אשל חב"ד יש לי כרטיס חלוקה קודמת בפעימת השלמה קיבלתי ובפעימה האחרונה לא נטען לי
התקשרתי למוקד שלכם ואומרים לי שאני זכאי אבל הכתובת לא מאושרת ממשרד האוכלסין או משהו כזה
ושאני אתקשר עוד שלושה ימים
מה אני אמור לעשות עם זה?
אותו דבר לי, אימות נכשל.שיש אי התאמה בין הנתונים שהתקבלו מהרשות המקומית לנתונים כפי שמופיעים במירשם האוכלוסין.
במקרים כאלו אנחנו מחזירים לעיריה את הנתונים, לתיקון.
אימות נכשל - יש ליצור קשר עם הרשות המקומיתעם מי אני יוצרת קשר, איך ניתן לידבר עם נציג טלפוני?
מה לומר להם?אותו דבר לי, אימות נכשל.
אימות נכשל - יש ליצור קשר עם הרשות המקומית
שאין התאמה למרשם האוכלוסין, תוודאי שהם מתקנים את השם שמופיע ברשות שיהיה תואם בדיוק לשם כפי שמופיע בת.ז.מה לומר להם?
זה בהכרח השם?שאין התאמה למרשם האוכלוסין, תוודאי שהם מתקנים את השם שמופיע ברשות שיהיה תואם בדיוק לשם כפי שמופיע בת.ז.
ושישלחו את התיקון אלינו
ראש המשפחה כפי שמוגדר בארנונהזה בהכרח השם?
בנוסף, ע"ש מי התו- על שני בני הזוג אמור להצליח האימות?
כנראה שמספר הטלפון שלך התקבל מרשות מקומית או מהביטוח הלאומי תחת שם של מישהו אחר.לכבוד אשל חב''ד
אני לא מבין למה אני שיש לי 3 ילדים ופעם קיבלתי כרטיס ממכם היום שהגיע לי שיחה שאני זכאי לעוד כסף אני מתקשר כדי לקבל מידע מה עושים במצב שאין לי כרטיס משום שהוא נעבד אז אומרים לי שאני לא זכאי
הרי קיבלתי שיחה כמה כסף נכנס לי לכרטיס
האם יכול להיות משום שעברתי דירה זה ניתק לי את הזכאות?כנראה שמספר הטלפון שלך התקבל מרשות מקומית או מהביטוח הלאומי תחת שם של מישהו אחר.
מה שקובע, האם מספר הזהות שלך במערכת.
אם נאמר לך שאתה לא זכאי, אז אתה לא זכאי.
זכאות מהעבר לא מזכה בפרוייקט הנוכחי.
יכול להיות שעברת לפחון לבהאם יכול להיות משום שעברתי דירה זה ניתק לי את הזכאות?
ומה המספר שלהם?יכול להיות שעברת לפחון לב
דברתי עם העירייה מחלקת ארנונה, לא הבינו מה אני רוצה.. השם הוא אותו שם.שאין התאמה למרשם האוכלוסין, תוודאי שהם מתקנים את השם שמופיע ברשות שיהיה תואם בדיוק לשם כפי שמופיע בת.ז.
ושישלחו את התיקון אלינו
זה הודעה בנסיון הפעלה? אולי זה תעודת זהות דיגיטלית שלא ביצעת בו הפעלה?דברתי עם העירייה מחלקת ארנונה, לא הבינו מה אני רוצה.. השם הוא אותו שם.
גם כשאני מקישה אצלכם הפעלת כרטיס ונכשל, אני לא מספקת את השם, רק מס זהות ותאריך הנפקה, אז מה רלוונטי השם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים