כללי תוכן ענינים באינדיזייין

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי תוכן ענינים אוטומטי והכל הולך כשורה חוץ משורה אחת שקופצת לי תמיד ואני צריך לדרוס אותו ידנית. מה יכול להיות הסיבה בגינה השורה משתבשת?

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5775‏.03‏.17 ב‏.05.20.23 אחה״צ.png
    KB 89.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1457115:
עשיתי תוכן ענינים אוטומטי והכל הולך כשורה חוץ משורה אחת שקופצת לי תמיד ואני צריך לדרוס אותו ידנית. מה יכול להיות הסיבה בגינה השורה משתבשת?

כנראה ככה זה בפנים הספר עצמו

• הוסף לסימניות
לא. וחוצמזה, הגדרתי סגנון פסקה מיוחד בשביל התוכן עצמו וכל שאר המספרים והטקסטים ג״כ לא נראים בתוך הספר ככה.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש איזה סגנון תו מוחבא בכותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1457129:
כנראה שיש איזה סגנון תו מוחבא בכותרת.

באיזה כותרת?

• הוסף לסימניות
כנראה, אבל למה זה קורה?
תכלס, נראה לי שצריך להגדיר כשעושים תוכן עניינים, סגנון תו מסויים.
ה[ללא] בלבד לא דורס את מה שנמצא בתוך הטקסט. והשאלה למה.

• הוסף לסימניות
בדקתי. אין שום דבר שונה בעמוד עצמו מאשר שאר העמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1457130:
באיזה כותרת?

בכותרת בתחילת הפרק. תבדוק גם רווחים ואנטרים בסוף הכותרת שלא יהיה שם סגנון תו מיותר.

• הוסף לסימניות
היה איזה רווח מיותר מחקתי והכל הסתדר. אז מישהו יכול להסביר את ההיגיון בזה?

• הוסף לסימניות
לא הרווח הבעיה, אלא סגנון התו שהיה מוחל על הרווח, שעבר לתוכן-הענינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1457233:
לא הרווח הבעיה, אלא סגנון התו שהיה מוחל על הרווח, שעבר לתוכן-הענינים.

וזה אכן שאלתי, למה זה עבר לתוכן הענינים הרי הגדרתי לתוכן סגנון נפרד

• הוסף לסימניות
כמדומני שסגנונות תו עוברים לתוכן הענינים ביחד עם הטקסט של הכותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1458064:
כמדומני שסגנונות תו עוברים לתוכן הענינים ביחד עם הטקסט של הכותרת.

וזה נורא מעצבן.
אני בוחרת את כל הטקסט של תוכן העניינים, ומעבירה ל none בסגנון תו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1458076:
וזה נורא מעצבן.
אני בוחרת את כל הטקסט של תוכן העניינים, ומעבירה ל none בסגנון תו

יש לאריאל וו סקריפט של תוכן עניינים חכם

אני מתאר לעצמי שהוא מתמודד גם עם זה

(אני טרם קניתי אותו לעת עתה. מקווה שבקרוב....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1458092:
יש לאריאל וו סקריפט של תוכן עניינים חכם

אני מתאר לעצמי שהוא מתמודד גם עם זה

(אני טרם קניתי אותו לעת עתה. מקווה שבקרוב....)

הסקריפט שלי עובד בצורה יותר נורמלית: מייצרים את הטקסט של התוכן עניינים (ביד, או עם פונקצית תוכן הענינים של אינדיזיין) ואז הסקריפט הופך את כל מספרי העמודים שבתוכן הענינים לקישורים חיים -- כך שהם מתעדכנים אוטומטית. מה שזה נותן זה שאפשר לעצב את תוכן הענינים כאוות נפשנו, ללא צורך לבצע "עדכון" של הת"ע, שכידוע כל עידכון כזה מסיר את כל הפירמוט הידני שעשינו. אצלי -- מספרי העמודים פשוט מתעדכנים לבד (ללא צורך להריץ את הסקריפט יותר מפעם אחת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1458224:
הסקריפט שלי עובד בצורה יותר נורמלית: מייצרים את הטקסט של התוכן עניינים (ביד, או עם פונקצית תוכן הענינים של אינדיזיין) ואז הסקריפט הופך את כל מספרי העמודים שבתוכן הענינים לקישורים חיים -- כך שהם מתעדכנים אוטומטית. מה שזה נותן זה שאפשר לעצב את תוכן הענינים כאוות נפשנו, ללא צורך לבצע "עדכון" של הת"ע, שכידוע כל עידכון כזה מסיר את כל הפירמוט הידני שעשינו. אצלי -- מספרי העמודים פשוט מתעדכנים לבד (ללא צורך להריץ את הסקריפט יותר מפעם אחת).

באמת סקריפט שימושי
אכן יצא לי כבר יותר מפעם אחת בעבר, לבנות תוכן עניינים ידני בשיטה הזו של משתני מלל. עבודה סזיפית משהו בהתחלה אבל אח"כ הרבה יותר נוח לעבוד על עיצוב התוכן מאשר בפונקציה המובנית של אינדיזיין.

מה מחיר הסקריפט?

• הוסף לסימניות
אני משווק אותו ב-$49: http://www.id-extras.com/products/livetoc (היום 184 ש"ח)

כנראה שאצטרך, כמו תמיד, לתת הנחה לחברי פרוג :) ... אז נאמר 126 ש"ח + מע"מ = 149 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה