- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1457115:עשיתי תוכן ענינים אוטומטי והכל הולך כשורה חוץ משורה אחת שקופצת לי תמיד ואני צריך לדרוס אותו ידנית. מה יכול להיות הסיבה בגינה השורה משתבשת?
נכתב ע"י אריאל וו;1457129:כנראה שיש איזה סגנון תו מוחבא בכותרת.
נכתב ע"י ag;1457130:באיזה כותרת?
נכתב ע"י אריאל וו;1457233:לא הרווח הבעיה, אלא סגנון התו שהיה מוחל על הרווח, שעבר לתוכן-הענינים.
נכתב ע"י אריאל וו;1458064:כמדומני שסגנונות תו עוברים לתוכן הענינים ביחד עם הטקסט של הכותרת.
נכתב ע"י chyz;1458076:וזה נורא מעצבן.
אני בוחרת את כל הטקסט של תוכן העניינים, ומעבירה ל none בסגנון תו
נכתב ע"י אברהם;1458092:יש לאריאל וו סקריפט של תוכן עניינים חכם
אני מתאר לעצמי שהוא מתמודד גם עם זה
(אני טרם קניתי אותו לעת עתה. מקווה שבקרוב....)
נכתב ע"י אריאל וו;1458224:הסקריפט שלי עובד בצורה יותר נורמלית: מייצרים את הטקסט של התוכן עניינים (ביד, או עם פונקצית תוכן הענינים של אינדיזיין) ואז הסקריפט הופך את כל מספרי העמודים שבתוכן הענינים לקישורים חיים -- כך שהם מתעדכנים אוטומטית. מה שזה נותן זה שאפשר לעצב את תוכן הענינים כאוות נפשנו, ללא צורך לבצע "עדכון" של הת"ע, שכידוע כל עידכון כזה מסיר את כל הפירמוט הידני שעשינו. אצלי -- מספרי העמודים פשוט מתעדכנים לבד (ללא צורך להריץ את הסקריפט יותר מפעם אחת).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים