תוכנה למניית קליקים

• הוסף לסימניות
למשהו יש את התוכנה הזו? [שאומרת לך כמה קליקים עשית במצלמה]
או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה. [יש לי את ה60D קנון כך שצריך שיהיה מתאים].

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
חסום לי. אני באתרוג.
שלחתי להם הודעה. אקווה שיפתחו לי.
בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קליקים 16.4.png
    KB 34.6 · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
זמן טוב לצאת לפנסיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1582460:
יש בחינם את הEOSINFO

יש מצב שאתה מעלה קישור. [לא הצלחתי למצוא]
תודה.

• הוסף לסימניות
ושוב תקלה. הצלחתי להוריד את התוכנה החינמית (אחרי נבירה ארוכה). רק אחרי ההפעלה של התוכנה
כותב שיש איזה שגיאה עם האינטרנט. כנראה שדרך אתרוג לא הכל יורד. נו כפרות. נלך לטכנאי.
בכל אופן שיהיה לך יום נפלא הגלים. ותודה רבה. בטח הרבה צלמים יוכלו להנות מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1582456:
זמן טוב לצאת לפנסיה.

לא כאשר יש לך מאק דיימונד ואתה מחליף תריסים ומכלולים ללא הינד עפעף..

• הוסף לסימניות
אני מעדיף לעבוד אחרת.

אני מחזיק 2 מצלמות ובממוצע מחליף כל שנה וחצי אחת מהן- כלומר כל מצלמה עובדת 3 שנים.

כך שיש לי 2 מצלמות של מארק 3 .
גוף בן חצי שנה על סביב ה50K וגוף בן שנתיים עם קרוב ל200K.

בעיני זו גישה הרבה יותר "בטוחה" (יש לי עוד גוף שלישי ישן ולא רלוונטי שזרוק בדר"כ ברכב).

• הוסף לסימניות
או בלשון בפתגם הידוע. המאק זה לצאת מהבור- להוריד עומס מהמצלמה זה לא להכנס אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1582624:
אני מעדיף לעבוד אחרת.

אני מחזיק 2 מצלמות ובממוצע מחליף כל שנה וחצי אחת מהן- כלומר כל מצלמה עובדת 3 שנים.

כך שיש לי 2 מצלמות של מארק 3 .
גוף בן חצי שנה על סביב ה50K וגוף בן שנתיים עם קרוב ל200K.

בעיני זו גישה הרבה יותר "בטוחה" (יש לי עוד גוף שלישי ישן ולא רלוונטי שזרוק בדר"כ ברכב).

גופים מקצועיים נועדו להחזיק שנים רבות, בהינתן תחזוקה שוטפת טובה (החלפתי 2 תריסים, 2 מנגנונים ראשיים בגב המצלמה, ביצעתי כיולים לעדשות וכו')
מצלמת גיבוי הכרחית תמיד, בלי כל קשר.

בכל מקרה אני מתכוון לקנות עכשיו גוף נוסף זהה לגמישות מהירה עם עדשות שונות, אני מניח שהוא יהיה גוף ראשי כי המאק שלי עומד להסתיים..

• הוסף לסימניות
אתה מתאר פה מסלול של לפחות 4 תיקונים משמעותיים בגוף המצלמה.

ולא- החלפת תריס זה לא "תחזוק" - זו תקלה משמעותית (שנגרמה בעקבות בלאי מואץ- אין טענות לקנון) שתוקנה .
בהשווה לרכב- זה לא טיפול 15000 אלא החלפת מנוע.

אני ב10 הגופים שלי מאז עברתי לדיגי ב2005 מעולם לא תיקנתי דבר. לא תריס ולא שום מנגנון אחר. גם בגופים הרבה פחות אמינים מסדרת ה5.

מהסיבה הזו אני גם מעולם לא קניתי מאק לגופים (כן ל24-105- פעמיים)

זה לא רק ענין כלכלי של כמה עולה תריס והאם המאק יכסה. זה ענין של ניהול סיכונים ושקט נפשי.

אם נחזור לרכב - כלכלית גם עדיף לי להחזיק רנו 99 ולא טויוטה 2009 - ולתקן פה ושם+ להחזיק מעטפה של 1200 ש"ח למונית אם אתקע בדרך לארוע.
אבל יש לזה מחירים אחרים. לא רק בכסף.

• הוסף לסימניות
ובלי קשר לבלאי. עבודה עם 2 גופים מאפשרת לך הרבה יותר חופש עבודה בטווחים שונים ובצורות עבודה שונות. זה חשוב לא פחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1582707:
אתה מתאר פה מסלול של לפחות 4 תיקונים משמעותיים בגוף המצלמה.

ולא- החלפת תריס זה לא "תחזוק" - זו תקלה משמעותית (שנגרמה בעקבות בלאי מואץ- אין טענות לקנון) שתוקנה .
בהשווה לרכב- זה לא טיפול 15000 אלא החלפת מנוע.

אני ב10 הגופים שלי מאז עברתי לדיגי ב2005 מעולם לא תיקנתי דבר. לא תריס ולא שום מנגנון אחר. גם בגופים הרבה פחות אמינים מסדרת ה5.

מהסיבה הזו אני גם מעולם לא קניתי מאק לגופים (כן ל24-105- פעמיים)

זה לא רק ענין כלכלי של כמה עולה תריס והאם המאק יכסה. זה ענין של ניהול סיכונים ושקט נפשי.

אם נחזור לרכב - כלכלית גם עדיף לי להחזיק רנו 99 ולא טויוטה 2009 - ולתקן פה ושם+ להחזיק מעטפה של 1200 ש"ח למונית אם אתקע בדרך לארוע.
אבל יש לזה מחירים אחרים. לא רק בכסף.

ההשוואות שלך אינם במקומם כלל

לגבי 2 גופים זהים והגמישות הניתנת - מסכים, ואני פועל כך כאמור.

החלפת תריס איננה תקלה חריגה בעקבות בלאי מואץ אלא חלק הנדרש להחלפה בהינתן מס' קליקים שהוא אמור לעבור, בדגם זה - כ150K
אני החלפתי 2 תריסים ללא שהיתה שום תקלה בהם, יתכן והייתי יכול להמשיך עם התריס הראשון עד היום אבל החלפתי כתחזוקה שוטפת לאחר שעברתי כמות קליקים משמעותית.

עזוב את הדיון אם לקנות מאק או לא, כבר טחנו את זה כאן.

גם המנגנונים האחרים שהחלפתי - נבעו מבלאי מואץ שנגרם כתוצאה משיטת עבודה מסויימת (סינון תמונות בתוך המצלמה, דבר ששוחק מאוד את כפתור הSET שנלחץ מאות פעמים בכל ערב) שבחרתי דווקא בגלל שיש לי מאק.

זה לא דומה לרנו 99 מול טויוטה 2009
זה דומה לטויוטה 2012 שנזהרים לא לנסוע בה יותר מידי, לאותה טויוטה שנרכשה עם הרחבת שירות ואחריות ומנצלים אותה עד הסוף תוך כדי תחזוקה קפדנית.

חפרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1582503:
ושוב תקלה. הצלחתי להוריד את התוכנה החינמית (אחרי נבירה ארוכה). רק אחרי ההפעלה של התוכנה
כותב שיש איזה שגיאה עם האינטרנט. כנראה שדרך אתרוג לא הכל יורד. נו כפרות. נלך לטכנאי.
בכל אופן שיהיה לך יום נפלא הגלים. ותודה רבה. בטח הרבה צלמים יוכלו להנות מזה.

התוכנה הקלה והפשוטה הזו שווה את ה11 ש"ח שהיא עולה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1582876:
התוכנה הקלה והפשוטה הזו שווה את ה11 ש"ח שהיא עולה..

ברור ששוה. גם יותר זול מטכנאי שיוריד לי מהאינטרנט [אתרוג לא פותח לי]. וגם אח"כ יכול להיות שנדרש חיבור פתוח לאינטרנט כדי לעבוד אם התוכנה הזו [בכל זאת כך זה עם החינמית].

ואתה לא חופר. אתה נותן הרבה מהנסיון שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה