נכתב ע"י yitzy;1582283:אני משתמש בזה:
http://www.direstudio.com/shuttercount
נכתב ע"י הגלים;1582460:יש בחינם את הEOSINFO
נכתב ע"י הגלים;1582456:זמן טוב לצאת לפנסיה.
נכתב ע"י הגלים;1582624:אני מעדיף לעבוד אחרת.
אני מחזיק 2 מצלמות ובממוצע מחליף כל שנה וחצי אחת מהן- כלומר כל מצלמה עובדת 3 שנים.
כך שיש לי 2 מצלמות של מארק 3 .
גוף בן חצי שנה על סביב ה50K וגוף בן שנתיים עם קרוב ל200K.
בעיני זו גישה הרבה יותר "בטוחה" (יש לי עוד גוף שלישי ישן ולא רלוונטי שזרוק בדר"כ ברכב).
נכתב ע"י הגלים;1582707:אתה מתאר פה מסלול של לפחות 4 תיקונים משמעותיים בגוף המצלמה.
ולא- החלפת תריס זה לא "תחזוק" - זו תקלה משמעותית (שנגרמה בעקבות בלאי מואץ- אין טענות לקנון) שתוקנה .
בהשווה לרכב- זה לא טיפול 15000 אלא החלפת מנוע.
אני ב10 הגופים שלי מאז עברתי לדיגי ב2005 מעולם לא תיקנתי דבר. לא תריס ולא שום מנגנון אחר. גם בגופים הרבה פחות אמינים מסדרת ה5.
מהסיבה הזו אני גם מעולם לא קניתי מאק לגופים (כן ל24-105- פעמיים)
זה לא רק ענין כלכלי של כמה עולה תריס והאם המאק יכסה. זה ענין של ניהול סיכונים ושקט נפשי.
אם נחזור לרכב - כלכלית גם עדיף לי להחזיק רנו 99 ולא טויוטה 2009 - ולתקן פה ושם+ להחזיק מעטפה של 1200 ש"ח למונית אם אתקע בדרך לארוע.
אבל יש לזה מחירים אחרים. לא רק בכסף.
נכתב ע"י ראובן 10;1582503:ושוב תקלה. הצלחתי להוריד את התוכנה החינמית (אחרי נבירה ארוכה). רק אחרי ההפעלה של התוכנה
כותב שיש איזה שגיאה עם האינטרנט. כנראה שדרך אתרוג לא הכל יורד. נו כפרות. נלך לטכנאי.
בכל אופן שיהיה לך יום נפלא הגלים. ותודה רבה. בטח הרבה צלמים יוכלו להנות מזה.
נכתב ע"י msphoto;1582876:התוכנה הקלה והפשוטה הזו שווה את ה11 ש"ח שהיא עולה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים