כללי תוכנה מדהימה שחסכה לי המון זמן!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;1169483:
בשונה, או שלא בשונה ממך, אני לא אוהב להתקין כל תוכנה שאני מוצא.
אמנם זו אחת התוכנות שממש התחשק לי שתצא כבר, אבל המחשב שלי לא שפן ניסויים.

גם המחשב שלי הוא לא שפן ניסויים; אבל אם כתבו כאן בפורום שהתוכנה נקייה מווירוסים, והיא תוכנה קלילה של בקושי 2 מגה, אז אתה ממש לא עושה את המחשב שלך לשפן אם תוריד את התוכנה בשביל לבדוק אם היא יעילה/לא.
ובפרט לאור העובדה שרוב הסיכויים שאתה תשתמש בה, אם אכן תמצא שיש לה תאימות לווינדוס 8.

:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אגב, יש אפשרות שהמועדפים יהיו גם בחלונית של שמירה בשם? יחסוך לי חצי עבודה :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1169362:
אפשר למקם בתוכנה זו תיקיה ליד תיקיה, ז"א, שיראו תכולה של 2 תיקיות במקביל?
למשל: כדי להעביר מתיקיה לתיקיה.
כן, לוחצים על הקובץ שרוצים וגוררים אותו לכרטיסיה למעלה, עומדים 2 שניות עליה ואז משחררים נורא קל ופשוט תנסי ותביני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1169645:
כן, לוחצים על הקובץ שרוצים וגוררים אותו לכרטיסיה למעלה, עומדים 2 שניות עליה ואז משחררים נורא קל ופשוט תנסי ותביני...

לא הצלחתי להבין, אבל גרירה של לשונית החוצה, פותחת חלון נוסף.

• הוסף לסימניות
תוסף מוצלח ביותר.
תודה!
(אפשר לעבור בין הטאבים עם הגלגלת)

• הוסף לסימניות
מעולה, נצרך ומקל!
תודה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
רק לא מצאתי איפה אני שומרת מועדפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י thzahav;1170056:
איזה יופי!
רק לא מצאתי איפה אני שומרת מועדפים?
את עומדת בחלון המבוקש ולוחצת crtl+d ואישור

• הוסף לסימניות
נהדר, אחרי שנתרגל נשאל איפה היתה התוכנה עד היום.
מצטרף לבקשה ליישר לימין.

• הוסף לסימניות
תוכנה דומה על כל סוגי התוכנות במחשב

תוכנה מעולה

• הוסף לסימניות
דבר יפה וטוב:
התקנתי את התוכנה ואח"כ הורדתי אותה חזרה (חשדתי שאולי זה עושה בעיות לצורב)
כעת התקנתי אותה שוב - וכל הסימניות שהגדרתי ושמרתי בפעם הראשונה חזרו כמו שהיו לפני. יפה!

• הוסף לסימניות
זה רק מראה שבהסרה זה משאיר שאריות על המחשב

• הוסף לסימניות
כ"כ שימושי
----------
אין מילים.

• הוסף לסימניות
מעולההה !!!

• הוסף לסימניות
וואו מדהים. תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
חשבתי להסתפק בצלצול, אבל אח"כ פשוט רציתי להודות אישית,
אז הנה -
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אכן תכנה מעולה ושימושית!
תודה תודה!
ותמיד נחמד הריענון והחידושים.
נשמח שתמשיכו לשתף בדברים כגון אלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1169672:
לא הצלחתי להבין, אבל גרירה של לשונית החוצה, פותחת חלון נוסף.

לא גוררים את הלשונית, אלא גוררים את הקובץ המבוקש שאותו רוצים להעתיק אל הלשונית/(התיקיה) אליה רוצים להעתיק את הקובץ, עומדים על הלשונית כ-2 שניות עד שנפתח התיקיה ואז משחררים במקום.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
רק לי היה נראה שמכביד על המחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה