כללי תוכנה מדהימה שחסכה לי המון זמן!!!!

• הוסף לסימניות
אגב למי שלא מקפיד (בלי להכנס בצדדי ההיתר והאיסור) יש ברשת הרבה Serial Numbers להפעיל את PSD Codec בחינם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1264136:
מה? Clover או PSD Codec
Clover הוא אכן תוכנה חינמית

ומה ההבדל בין התוכנות מבחינת התצוגה?

• הוסף לסימניות
הם שני דברים נפרדים לגמרי,
Clover מציג חלונות המחשב למעיין דפדפן כרום
PSD Codec מציג את פורמטי psd psb pdf ai eps indd בתצוגה מקדימה בסייר windows כמו כל פורמט אחר של תמונה (כגון jpeg png bmp וכו')

• הוסף לסימניות
הקפצה:
מישהו התקין את הclover על וינדוס 10?
התקנתי, וכל הגדרות התצוגה השתבשו. הסמלים והחלונות הפכו לגדולים ולא חדים בעליל.
מישהו מכיר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני התקנתי על וינדוס 10. זה עובד אבל כל כמה זמן זה שואל אולי אם אני מוכנה לתת לזה להתקין את עצמו שוב.

• הוסף לסימניות
Clover דורש מערכת חזקה קצת, הוא לא טוב למחשבים חלשים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;n4872584:
הקפצה:
מישהו התקין את הclover על וינדוס 10?
התקנתי, וכל הגדרות התצוגה השתבשו. הסמלים והחלונות הפכו לגדולים ולא חדים בעליל.
מישהו מכיר את הבעיה?

אני התקנתי על וינ-7 וזה שיבש לי את פעולת המחשב עד שנאלצתי להתקין את וינדוס מחדש, ואם כבר, אז התקנתי וינ-10, אבל כאן כבר לא לקחתי סיכונים להתעסק עם התוכנה הזו יותר...
היו כאן בעבר גם התראות על כך שהיא גורמת לשיבושים.
ואגב - זה לא קשור לחולשת המחשב - מדובר במעבד I5, 3.3 ו-8 ג"ב זכרון.

• הוסף לסימניות
טכנאי מחשבים אמר לי שתוכנת Clover לא מומלץ בכלל ועושה ווירוסים במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;n4873291:
טכנאי מחשבים אמר לי שתוכנת Clover לא מומלץ בכלל ועושה ווירוסים במחשב

נראה שהוא צודק כי נסיתי להוריד את זה מהאתר http://ejie.me/ והאנטי וירוס לא נותן
כמה חבל זה נראה תוכנה מעולה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לבנתיים עוזר מקווה שימשיך....

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
משהו העלה את זה כאן מזמן ובזמנו נעזרתי בה מאד, וכשפרמטתי את המחשב לא מצאתי את זה שוב, אז המון המון תודה!

רק שאלה קטנה:
איך משנים את צבע החלון לשקוף או לפחות אפור?

עד היום מסגרת החלונות שלי היתה אפורה ומהרגע שהתקנתי המסגרת ושורת הכרטייסיות העליונה בכחול "זוהר" ואניי בשום אופן לא מצליחה למצא בהגדרות התצוגה היכן לשנות זאת.... הכחול הזה משגע אותי....

תודה רבה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
תוכנה מעצבנת מחקתי היא משבשת את כל תזוזת המחשב...

• הוסף לסימניות
וואו, ממש תודה מקל מאוד על העבודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה