יש אפשרות בגוגל מסמכים לעשות הקלדה קולית אפשר לנסות להפעיל את ההקלטה ליד אולי זה יעבודהאם יש תוכנה שאני מכניסה הקלטה שהקלטתי וזה מתמלל לי את זה לטקסט כתוב?
איפה זה נמצא בדיוק אפשר קישוריש אפשרות בגוגל מסמכים
סוג אפשר להצמיד את את ההקלטה למיקרופון של מצלמת מחשב?אפשר לנסות להפעיל את ההקלטה ליד אולי זה יעבוד
מענין זה באמת הולךצריך להתקין בשביל זה התקן שמע וירטואלי
שמעביר את השמע במחשב בתור הקלטה
מכאן
איפה זה נמצא בדיוק אפשר קישור
docs.google.com
סוג אפשר להצמיד את את ההקלטה למיקרופון של מצלמת מחשב?
אין איזה משהו שאני אכניס את ההקלטה לשם וזה פשוט נותן תמלול
צריך להתקין בשביל זה התקן שמע וירטואלי
שמעביר את השמע במחשב בתור הקלטה
מכאן
דרך הקישור ששמתי לא צריך להצמיד מקרופוןאין איזה משהו שאני אכניס את ההקלטה לשם וזה פשוט נותן תמלול?
איך אני מגיע לזה?צריך להפעיל את ההתקנה כמנהל
צפה בקובץ המצורף 686032
זה יגרום שהרמקול לא יעבוד?אחרי שמתקינים
לפתוח מערבל עוצמה
צפה בקובץ המצורף 686078
ולבחור שהרמקול יהיה ההתקן הקלטה
צפה בקובץ המצורף 686079
הרמקול באמת מפסיק לעבודזה יגרום שהרמקול לא יעבוד?
הסתדרתיואיך מסירים את זה?
כלומר איך זה נקראה התוכנה הזאת במחשב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים