דרוש מידע תוכנה שמתמללת הקלטה

• הוסף לסימניות
כאן מסירים אותה
1594339957091.png

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
רק שלגוגל דוקס יש לקויות שמיעה והבנה:(

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאתר הזה עובד יותר טוב בתמלול

בכל מקרה צריך להגדיר שגם הפלט וגם הקלט יהיו על ההתקן הוירטואלי
1594340760495.png

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא תמלל

שלום לכולם ערב טוב טוב השבוע השבוע יצא לי לפגוש שלושה אנשים שבאמת יש לי המון מה ללמוד מהם נפגשתי היום אין לך זה יום ראשון ושני מה זה זה מזהה שני ביום שני נפגשתי עם חלק מהנבחרת אתר האולימפית של ישראל אנשים שכל אחד מהם הוא סיפור בפני עצמו כל אחד הוא גיבור בפני עצמו כל אחד מהם באמת סיפור בפני עצמו שריגש אותי עד מאוד ואני למדתי מדבר אחד כי אנחנו היום אמורים לעשות בפרק צדיק תהילים פרק צד תהילים הפרק השביעי מה התיקון הכללי והוא בעצם עוסק בחייו של האדם כמה מטוסים כמה זמן כמה אדם עוצם את העיניים פותח אותה ופתאום עברו לו את זה 50 שנה מחייב אבל ופה מגיע האבל הגדול יפים באמצע החיים בורא עולם מחליט ניצוץ באחד לספורטאי לטרוף את הקלפים חדש יש לך את זה על מה שאתה רוצה מעצמך ופתאום הכל משתנה כי ככה אלוקים מחליט

• הוסף לסימניות
הסתדרתי
אבל התוכנה הזאת עושה בעיה בשמע
לא שומעים שהתוכנה מותקנת
יכול להיות שגם לזה יש פתרון.
בחלון הגדרות צליל, לרדת למטה ולהיכנס לאפשרויות מתקדמות.
שם אפשר להגדיר לכל תוכנה באיזה התקן תשתמש.
כך אפשר לשנות לברירת מחדל להתקן הרצוי ורק התוכנה שמנגנת עבור ההקלטה לבחור את ההתקן הורטואלי.
1594338353108.png

• הוסף לסימניות
יכול להיות שגם לזה יש פתרון.
בחלון הגדרות צליל, לרדת למטה ולהיכנס לאפשרויות מתקדמות.
שם אפשר להגדיר לכל תוכנה באיזה התקן תשתמש.
כך אפשר לשנות לברירת מחדל להתקן הרצוי ורק התוכנה שמנגנת עבור ההקלטה לבחור את ההתקן הורטואלי.
אבל זה לא יפתור את הבעיה במקרה שרוצים לשמוע את ההקלטה עצמה שמתמללים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל חינם
אם משתפים לחברים
אבל רק אם החברים שהבאת רוכשים
1594343082438.png

• הוסף לסימניות
אבל זה לא יפתור את הבעיה במקרה שרוצים לשמוע את ההקלטה עצמה שמתמללים
לכאורה ניתן לנסות כך:
להיכנס ללוח בקרת צלילים, לבחור את התקן הקלט הוירטואלי ולהפעיל "האזן להתקן זה".
בשורה מתחת לבחור האם יושמע בהתקן ברירת המחדל או בהתקן ספציפי, זה תלוי במה בחרתם בהגדרה הקודמת שהצעתי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמוך פשוט להפעיל ברקע את הקובץ, זה אמנם דורש עריכה אח"כ אבל עשה עבודה לא רעה בכלל
וידוע לך אם בחינם יש הגבלה כלשהי? (כי אני מכיר עוד כמה אתרים בסגנון שיש שם הגבלה)

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא תמלל

שלום לכולם ערב טוב טוב השבוע השבוע יצא לי לפגוש שלושה אנשים שבאמת יש לי המון מה ללמוד מהם נפגשתי היום אין לך זה יום ראשון ושני מה זה זה מזהה שני ביום שני נפגשתי עם חלק מהנבחרת אתר האולימפית של ישראל אנשים שכל אחד מהם הוא סיפור בפני עצמו כל אחד הוא גיבור בפני עצמו כל אחד מהם באמת סיפור בפני עצמו שריגש אותי עד מאוד ואני למדתי מדבר אחד כי אנחנו היום אמורים לעשות בפרק צדיק תהילים פרק צד תהילים הפרק השביעי מה התיקון הכללי והוא בעצם עוסק בחייו של האדם כמה מטוסים כמה זמן כמה אדם עוצם את העיניים פותח אותה ופתאום עברו לו את זה 50 שנה מחייב אבל ופה מגיע האבל הגדול יפים באמצע החיים בורא עולם מחליט ניצוץ באחד לספורטאי לטרוף את הקלפים חדש יש לך את זה על מה שאתה רוצה מעצמך ופתאום הכל משתנה כי ככה אלוקים מחליט
מה עשיתם שהגעתם לתוצאה הזו?
פתחתי את התוכנה ו....?

• הוסף לסימניות
מה שהתכנה עושה זה בס"ה
להעביר את השמע למקרופון
כלומר: כאילו יש מקרופון ששואב את השמע של המחשב בחזרה אל המחשב

עכשיו אחרי שמפעילים את זה
אפשר להפעיל הקלדה קולית באתר שהבאתי מקודם
או לחילופין בגוגל דוקס
ואז להפעיל את ההקלטה של ההרצאה והשמע חוזר בחזרה למחשה כאילו יש מקרופון

• הוסף לסימניות
מה שהתכנה עושה זה בס"ה
להעביר את השמע למקרופון
כלומר: כאילו יש מקרופון ששואב את השמע של המחשב בחזרה אל המחשב

עכשיו אחרי שמפעילים את זה
אפשר להפעיל הקלדה קולית באתר שהבאתי מקודם
או לחילופין בגוגל דוקס
ואז להפעיל את ההקלטה של ההרצאה והשמע חוזר בחזרה למחשה כאילו יש מקרופון
עריכה: התקנתי הכל וזה מקליט את הדיבורים שלי ולא את ההרצאות שאני מדליקה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה