תוכנה שסופרת זמן עבודה

• הוסף לסימניות
אני מחפש נואשות ברשת תוכנה שמופעלת בתחילת העבודה, ומופסקת בסוף העבודה, מידי יום.
בסוף החודש מחשבת כמה השכר לפי סכום לשעה שנקבע מראש.
יש למישהו...?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני לא מוצא משהו חינמי...
יש למישהו אולי מידע על אחד כזה?
אני צריך את הבסיסי ביותר.

• הוסף לסימניות
בקישור הבא יש תוכנה מצוינת פלוס הדרכה איך להשתמש https://מקצועות.com/topic/2210/מדריך-toggl-תוכנה-לחישוב-זמני-עבודה

תודה רבה, יעיל מאוד...!
אמנם, יש לי בעיה כנראה בסינון של אתרוג.
האתר מופיע למחצה. אין שם כמעט קישור אחד שעובד.
אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות את הקובץ של הגירסה השולחנית של התוכנה מכווץ בראר.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה לא הסינון?...
לא פעם קרה לי שהאתר לא עובד נכון בגלל הסינון הלא מקצועי...
עכ"פ, אשמח לקבל את התוכנה :)

• הוסף לסימניות

תודה רבה. תבורך.

• הוסף לסימניות
שעון נוכחות באקסל שהורדתי מאחד האתרים.
מוצלח ביותר.
לשנות את הסיומת ל -xlsm

קבצים מצורפים

• ‏‏שעון נוכחות.doc
    KB 25.9 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה