דרוש מידע תוכנית ירידה במשקל של הרב בקרמן - ביקורת וחוות דעת מניסיון בלבד!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התוכנית עולה הרבה כסף וחשוב לי מאד מאד לשמוע חוות דעת אמיתיות ומניסיון בלבד !!
האם שווה את המחיר היקר?
מה שונה בזה משאר הדיאטות האחרות?
מי שרוצה להגיב בפרטי אפשר לשלוח ל - cohen.ycr שרודל ג'ימל נקודה כום.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב ...
ממש דחוף לי
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
@JOZEF26 אשמח לשמוע חוות דעת והאם הצטרפתם בסוף
אנחנו ממש שוקלים עכשיו להצטרף

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בתכנית כמעט שנה .

זה שינוי ענק

אם לא התמיכה האינטנסיבית , לא הייתי מתחילה ובטח לא שורדת את זה , אפילו לא יום אחד .

נכנס אלי הביתה דברים שמעולם לא עברו את הסף .

קיטניות מונבטות
מלא ירוקים
ועוד הרבה מאוד שינויים משמעותיים

זה שינוי פנימי עמוק מאוד .

ואני חושבת שזה מצליח רק מכיון שמי שמגיש אותו עבר בעצמו את התהליך , עם כל המשתמע,
לא רק שינוי מעשי אלא שינוי תודעתי .

השינויים נכנסים לאט לאט , וכל שינוי שנרכש זה ניצחון ענק .

החשקים משתנים, כך שאין מלחמה .
יש המון תמיכה לזמנים לא שגרתיים , והכלה עצמית גם בחריגות . מה שמאפשר לא ליפול, אלא לחרוג בהתר ובהנאה.

לא להיות קדוש מעונה .

ולמרבה הפלא יש הרבה הרבה מה לאכול , וטעים .

ממליצה ממש

• הוסף לסימניות
התוכנית עולה הרבה כסף וחשוב לי מאד מאד לשמוע חוות דעת אמיתיות ומניסיון בלבד !!
האם שווה את המחיר היקר?
מה שונה בזה משאר הדיאטות האחרות?
מי שרוצה להגיב בפרטי אפשר לשלוח ל - cohen.ycr שרודל ג'ימל נקודה כום.
תודה רבה!
נמצאת בתוכנית של הרב בקרמן כמה חודשים, וזו ממש לא דיאטה. נקודה.
בדיאטות זה משהו זמני וקשה ואחר כך עולים חזרה עם ריבית והצמדה.
אצלו את מקבלת קודם כל הבנה לתהליך שהולך לקרות, סבלנות לשינויים, אין לחץ ואין דרמה מהמשקל. את לומדת אין לחיות בריא באמת בלי קיצוניות לשום צד.
יש תמיכה מסביב, החל בתפריטים ומתכונים טעימים במיוחד. ממשיך בנשימות והרפיית מתח, תרגילי התעמלות ועוד ועוד,
שינוי הרגלים, וגם יש לו קורס על אכילה רגשית. חוץ מזה שנכנסים לפורום אדיר של נשים שכולם מתמודדות פחות או יותר עם אותם דברים, וככה מחזקים ומרימים ומחרימים אחת את השניה.
בקיצור לא דומה ולא כמו אף דיאטה שהייתה בה עד עכשיו.
אלו שינויים שנשארים לתמיד.

• הוסף לסימניות
נמצאת בתוכנית של הרב בקרמן כמה חודשים, וזו ממש לא דיאטה. נקודה.
בדיאטות זה משהו זמני וקשה ואחר כך עולים חזרה עם ריבית והצמדה.
אצלו את מקבלת קודם כל הבנה לתהליך שהולך לקרות, סבלנות לשינויים, אין לחץ ואין דרמה מהמשקל. את לומדת אין לחיות בריא באמת בלי קיצוניות לשום צד.
יש תמיכה מסביב, החל בתפריטים ומתכונים טעימים במיוחד. ממשיך בנשימות והרפיית מתח, תרגילי התעמלות ועוד ועוד,
שינוי הרגלים, וגם יש לו קורס על אכילה רגשית. חוץ מזה שנכנסים לפורום אדיר של נשים שכולם מתמודדות פחות או יותר עם אותם דברים, וככה מחזקים ומרימים ומחרימים אחת את השניה.
בקיצור לא דומה ולא כמו אף דיאטה שהייתה בה עד עכשיו.
אלו שינויים שנשארים לתמיד.
*חלילה לא מחרימים - מחכימים

• הוסף לסימניות
מצטרפת בכל פה לקודמותי.

הרעיון בתוכנית היא לא חתירה להורדה במשקל, אלא לדרך חיים בריאה, תוך התאמה מרבית בתקופת הריפוי והכוונה למאכלים מותאמים אישית.
יכולה לומר שאני רואה שינוי ענק בעצמי לטוב. התפטרתי מהרבה מאד סבל.

כיוון שהפורום הזה פתוח - אני לא יכולה לפרט מדי הרבה, ומהסיבה הזאת אני גם לא רוצה.
אבל - אם לא תנסי - לא תביני עד כמה זה שווה וטוב ומשדרג את החיים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התגובות!!
עזרתם לי מאד
@א-ירושלמית בגלל שזה סכום משמעותי אני מתלבטת...
אודה לך אם תוכלי לפנות אלי באישי , srd6773484 בגימייל

• הוסף לסימניות
מה המחיר? מה זה כולל? ואיך יוצרים קשר?

• הוסף לסימניות
רק עוד משהו אמא שלי ואחיותיי הצטרפו לשיגעון הזה, תכלס הילדים בבית סובלים...

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות פה!!
אני בתכנית גם כמה חודשים וממש מודה לה' שנתן לי את ההזדמנות לעשות את הצעד הנכון הזה!!!
אני כל הזמן חושבת שזה דבר שכולם צריכים לעשות!! וכל משפחה שלא עשתה את השינוי הזה, זה ממש מצער אותי!!
רק אחרי שעושים את השינוי מבינים איזה איכותיים יכולים להיות החיים!!
ושלא תבינו לא נכון!! אין משהו שאסור לאכול!!! הכל מותר!!!!
ממליצה בחום לכל המתלבטים! שווה כל שקל!! אבל כן דורש רצון לעשות שינוי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות!!
בתוכנית מאייר
זה צעד נכון לכולם איכות חייים ממש!!
קלילות, ובריאות בלי שחסר כלום!!
מלא מלא מלא מתכונים, טעימים ושווים, ופורום פעיל שעונים לך ברגע שאת צריכה איזה מתכון שווה או המלצה על כל דבר
הרב בקרמן נותן את הנשמה שכולם יצליחו, וחשוב לו מאדדד ההנאה בתהליך והטמעת ההרגלים,
לכן יש פשרות!! מתוך רוגע ושמחה ובלי מצפון!! פשוט הורגים אותו!!
זה ההבדל הכי משמעותי בדיאטות האחרות- זה לא דיאטה אאל הכרות מדהימה אם המון המון אפשרויות טעימות ובריאות שעושות לגוף שלנו טוב
ומי שכתבה שהילדים סובלים! יש הדרכה מיוחדת לתזונה בריאה עם ילדים ומדגישים לכל אורך התהליך שאסור שהילדים יסבלו, אז אם הם לא פועלות בהתאם זו בעיה לגמרי שלהם!! אצלי יש ילד חמוד בן 4 שממש לא מתחבר לשייקים שווים וכאלה, והכל אצלו נשאר רגיל, והכל בסדר, רק מרוויח גם מהכמה דברים בריאים שהוא כן אוהב........
בקיצור ממליצה בחום אחד הדברים הכי טובים שאת יכולה לעשות לבני ביתך!!! ולך!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התגובות!!
עזרתם לי מאד
@א-ירושלמית בגלל שזה סכום משמעותי אני מתלבטת...
אודה לך אם תוכלי לפנות אלי באישי , srd6773484 בגימייל
סכום משמעותי, אכן, אבל המחירים של כדורים, זריקות או ניתוח - גבוהים יותר.
בנוסף, בזריקות יש סיכון מאד מאד גבוה למי שיש לו בעיות (אפילו קלות) במערכת העיכול. על בשרי ניסיתי ונפגעתי קשות.
וניתוח, בכל מקרה צריך לשמור לפני ואחרי. אז למה לחתוך באמצע? אפשר לשמור בלי לחתוך ובלי להרוס את הגוף. (אני רק מזכירה: אין מחקרים ארוכי טווח מספק על השפעות של ניתוחי קיבה למיניהם. ברור שזה עוזר בטווח הקצרצר, אבל אין שום אינדיקציה, עדיין, למה שזה עושה לטווח הארוך באמת. ולהסתמך על הבטחות באויר, זה סיכון רציני מאד.)

רק עוד משהו אמא שלי ואחיותיי הצטרפו לשיגעון הזה, תכלס הילדים בבית סובלים...
שיגעון - זה לא.
ואם לא מתאים לך לנסות דברים ממקום נקי, אלא כי זה מונע מאמונות קודמות - הבעיה היא בך ולא באף אחד אחר.
(ואם יש לך הרשאות כתיבה כאן, אני מניחה שהגיל שלך מאפשר לך להכין לעצמך תוספת אישית גם מהפן הפחות בריא.)

• הוסף לסימניות
אתמול היה מפגש בוגרים, שזה עוד דבר מדהים של ליווי גם אחרי התוכנית בצורה מקיפה ושווה .........
כל אחת הכינה משהו, תראו את הקצת תמונות , איזה מגוון איזה שפע ואיזה טעיםםםםםם
אין לי אחוזים רק משתפת

קבצים מצורפים

• IMG_9124.jpg
    IMG_9124.jpg
    KB 926.3 · צפיות: 103
  • IMG_9142.jpg
    IMG_9142.jpg
    KB 698.1 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
אשמח להבין כמה זה משהו שמעסיק הרבה והאם היום הופך להיות סובב סביב ההכנות והבישולים והשייקים או שיחסית קל להפוך את זה לדרך חיים למשפחה שנמצאת בשלב מאוד עמוסס בחיים??

• הוסף לסימניות
אפשר קצת יותר פרטים על התוכנית?
אף פעם לא שמעתי עליה

• הוסף לסימניות
אתמול היה מפגש בוגרים, שזה עוד דבר מדהים של ליווי גם אחרי התוכנית בצורה מקיפה ושווה .........
אין לי אחוזים רק משתפת
אפשר את המתכון או בכללי מה זה מה שנראה כמו סופלה בצד ימין

• הוסף לסימניות
סתם מענין איך מתנהל מפגש כזה,
המנחה גבר, המשתתפים נשים או מעורב? ואיך זה עובד מבחינה זו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה