נמצאת בתוכנית של הרב בקרמן כמה חודשים, וזו ממש לא דיאטה. נקודה.התוכנית עולה הרבה כסף וחשוב לי מאד מאד לשמוע חוות דעת אמיתיות ומניסיון בלבד !!
האם שווה את המחיר היקר?
מה שונה בזה משאר הדיאטות האחרות?
מי שרוצה להגיב בפרטי אפשר לשלוח ל - cohen.ycr שרודל ג'ימל נקודה כום.
תודה רבה!
*חלילה לא מחרימים - מחכימיםנמצאת בתוכנית של הרב בקרמן כמה חודשים, וזו ממש לא דיאטה. נקודה.
בדיאטות זה משהו זמני וקשה ואחר כך עולים חזרה עם ריבית והצמדה.
אצלו את מקבלת קודם כל הבנה לתהליך שהולך לקרות, סבלנות לשינויים, אין לחץ ואין דרמה מהמשקל. את לומדת אין לחיות בריא באמת בלי קיצוניות לשום צד.
יש תמיכה מסביב, החל בתפריטים ומתכונים טעימים במיוחד. ממשיך בנשימות והרפיית מתח, תרגילי התעמלות ועוד ועוד,
שינוי הרגלים, וגם יש לו קורס על אכילה רגשית. חוץ מזה שנכנסים לפורום אדיר של נשים שכולם מתמודדות פחות או יותר עם אותם דברים, וככה מחזקים ומרימים ומחרימים אחת את השניה.
בקיצור לא דומה ולא כמו אף דיאטה שהייתה בה עד עכשיו.
אלו שינויים שנשארים לתמיד.
סכום משמעותי, אכן, אבל המחירים של כדורים, זריקות או ניתוח - גבוהים יותר.תודה רבה לכולם על התגובות!!
עזרתם לי מאד
@א-ירושלמית בגלל שזה סכום משמעותי אני מתלבטת...
אודה לך אם תוכלי לפנות אלי באישי , srd6773484 בגימייל
שיגעון - זה לא.רק עוד משהו אמא שלי ואחיותיי הצטרפו לשיגעון הזה, תכלס הילדים בבית סובלים...
חן חןואם יש לך הרשאות כתיבה כאן, אני מניחה שהגיל שלך מאפשר לך להכין לעצמך תוספת אישית גם מהפן הפחות בריא.
אפשר את המתכון או בכללי מה זה מה שנראה כמו סופלה בצד ימיןאתמול היה מפגש בוגרים, שזה עוד דבר מדהים של ליווי גם אחרי התוכנית בצורה מקיפה ושווה .........
כל אחת הכינה משהו, תראו את הקצת תמונות , איזה מגוון איזה שפע ואיזה טעיםםםםםם
אין לי אחוזים רק משתפת
סתם מענין איך מתנהל מפגש כזה,אתמול היה מפגש בוגרים, שזה עוד דבר מדהים של ליווי גם אחרי התוכנית בצורה מקיפה ושווה .........
כל אחת הכינה משהו, תראו את הקצת תמונות , איזה מגוון איזה שפע ואיזה טעיםםםםםם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים