נכתב ע"י מסתודד;2019226:היאך אני משיג קישור להורדת תוכנת
אדובי אקרובט 10 בעברית?
{אפי את התוכנה הנסיונית}
תודה רבה
נכתב ע"י 3 פינות;2019731:
השאלה איך אני משיד את החבילה בזו יש לך אולי קישור ?נכתב ע"י asf;2019907:כמה שאני יודע אין ברשת.
מה שכן יש, בחבילת Adobe master collection CS6 בעברית יש את זה.
ואם רוצים רק ההתקנה של אקרובט בלי כל החבילה, אפשר ע"י התקנה החבילה פעם אחת, ובתוך התיקייה התקנה של אקרובט נוצר תיקייה עם קבצי ההתקנה של אקרובט לבד.
אבל אז כל פעם שמתקינים צריכים להמיר התצוגה לעברית כמו בהמדריך המצורף.
1. אין שם קישור להוריד גירסה X
2. ואין שם קישור להוריד עברית
פששששששששששש...............נכתב ע"י asf;2019907:כמה שאני יודע אין ברשת.
מה שכן יש, בחבילת Adobe master collection CS6 בעברית יש את זה.
ואם רוצים רק ההתקנה של אקרובט בלי כל החבילה, אפשר ע"י התקנה החבילה פעם אחת, ובתוך התיקייה התקנה של אקרובט נוצר תיקייה עם קבצי ההתקנה של אקרובט לבד.
אבל אז כל פעם שמתקינים צריכים להמיר התצוגה לעברית כמו בהמדריך המצורף.
1. אין שם קישור להוריד גירסה X
2. ואין שם קישור להוריד עברית
נכתב ע"י שח מט;2020106:הוא לא נותן כשפותחים אופציה של עברית רק שלוש שפות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים