תוכנת אדובי אקרובט

• הוסף לסימניות
היאך אני משיג קישור להורדת תוכנת
אדובי אקרובט 10 בעברית?
{אפי את התוכנה הנסיונית}
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסתודד;2019226:
היאך אני משיג קישור להורדת תוכנת
אדובי אקרובט 10 בעברית?
{אפי את התוכנה הנסיונית}
תודה רבה

כמה שאני יודע אין ברשת.

מה שכן יש, בחבילת Adobe master collection CS6 בעברית יש את זה.

ואם רוצים רק ההתקנה של אקרובט בלי כל החבילה, אפשר ע"י התקנה החבילה פעם אחת, ובתוך התיקייה התקנה של אקרובט נוצר תיקייה עם קבצי ההתקנה של אקרובט לבד.

אבל אז כל פעם שמתקינים צריכים להמיר התצוגה לעברית כמו בהמדריך המצורף.

נכתב ע"י 3 פינות;2019731:

1. אין שם קישור להוריד גירסה X
2. ואין שם קישור להוריד עברית

קבצים מצורפים

• הוראות להפיכת אקרובט לעברית.png
    KB 290.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2019907:
כמה שאני יודע אין ברשת.

ואם רוצים רק ההתקנה של אקרובט בלי כל החבילה, אפשר ע"י התקנה החבילה פעם אחת, ובתוך התיקייה התקנה של אקרובט נוצר תיקייה עם קבצי ההתקנה של אקרובט לבד.

השאלה איך אני משיד את החבילה בזו יש לך אולי קישור ?
ואשמח לקבל הוראות ברורות כי אני חלש מאוד במחשב...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן כשפותחים אופציה של עברית רק שלוש שפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2019907:
כמה שאני יודע אין ברשת.

פששששששששששש...............
איזה תגלית!!!
אחרי חודשים שהתוכנה באנגלית הצלחתי להפוך אותה לעברית
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;2020106:
הוא לא נותן כשפותחים אופציה של עברית רק שלוש שפות

אין את זה בכל הגירסאות של אקרובט, רק בגירסאות שיש גם עברית (כמו זו שמגיע עם חבילת CS6)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה