תוכנת pdf איכותית שלא תשבש לי את הקובץ, בתודה מראש

• הוסף לסימניות
כמו כן אם יש לך אדובי גירסא 9.0 ומעלה, תנסה גירסא 7.1, אצלה לא היו בעיות כאלו.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתעלה קובץ מקור לדוגמא (שעושה בעיות), שהמשתמשים יוכלו לשחק איתו ולנסות לסגור אותו לPDF בצורה שתשמור על עיצוב המקור.
אגב, האם באדובי נוספים ריבועים מעבר לטקסט?, או במקום אות מסוימת בטקסט?.
כמו כן אם אתה משתמש באדובי גירסא 9.0.0 ומעלה, תנסה גירסא 7.1 שם יש פחות בעיות מסוג זה.
כמו כן כשאתה בוחר באופיס "יצא" ובוחר בPDF, תלחץ על אפשרויות, יש שם כמה אפשרויות שכמעט ברור לי שמשפיעים על הריבועים הללו.
בהצלחה
תודה רבה
אבדוק את הדברים שכתבת, ומקוה שיעזרו
בדרך אגב התברר לי כי הריבויעם נוצרים עקב רווחים מיותרים שאיני יודע כיצד הם נוצרים, אך בדרך כלל אני לוחץ delete לאחר האות האחרונה, וזה פותר את הבעיה.
יש לציין שהבעיה הזאת היא רק באופיס, ולא בתוכנות אחרות כמו פוטושופ ואילוס'

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי עם בעיה זו אין ספור פעם וששינתי בקובץ המקורי את הגופן למשל מ DAVID למשהו אחר זה עזר. בעצם תוכנת סגירת ה PDF לא מסתדרת עם גופנים מסוימים. לא יודע למה. אך אם סגרתי עם מדפסת PDF אחר כמו BULLZIP או PDFCREATOR זה הסתדר גם ללא החלפת גופן. לא זוכר בכלל עם איזה היו שיבושים של הריבוע כלומר יכול להיות שדוקא BULLZIP עשה בעיות פשוט צריך לנסות עוד ועוד סוגים עד שתעלה על איזה מתאים וזהו.
יש המון סוגי מדפסות PDF עם שינויים במה שהוא מייצא יש שמייצרים קובץ כבד יותר אף שכולם מוגדים על אותה האיכות וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה