- הוסף לסימניות
הספר 'מסע כבד' סיפורה של דבורי וקשטוק.
דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?יעזור לי מאד אם תתני לי עוד קצת פרטים גם עליה. מעוניינת לראיין אותה. אם אפשר במייל שנתתי כאן- אודה לך מאד.
תני לי תזכורת בערב שוב.יעזור לי מאד אם תתני לי עוד קצת פרטים גם עליה. מעוניינת לראיין אותה. אם אפשר במייל שנתתי כאן- אודה לך מאד.
מישהו יודע עוד פרטים? איך אפשר להגיע אליה?הספר 'מסע כבד' סיפורה של דבורי וקשטוק.
זה האתר שלה https://switchplus.co.il/מישהו יודע עוד פרטים? איך אפשר להגיע אליה?
תודה.זה האתר שלה https://switchplus.co.il
לא זה,אני חושבת "הבריחה מהודו".
אביגיל מייזליק כתבה, ואם אני לא טועה מדובר בסיפור אמיתי.
איזה משהו אחר?לא זה,
משהו אחר מהוצאת הספרים של מייזליק וכתוב שם בכלל על סין
היא נהרגה בפיגוע הי"דיש לך עוד פרטים?
על הבחורה- איך אפשר להגיע אליה?
יוסלה הוא באיזשהו מקום בעולם מבלה את זמנועל יוסלה- מה זאת אומרת 'עדיין חי וקיים'?
ולמשפחה שלה- יש לך מושג איך ניתן להגיע? מישהו?היא נהרגה בפיגוע הי"ד
היה ראיון עם יוסלה בעיתון משפחה לא מזמןהיא נהרגה בפיגוע הי"ד
יוסלה הוא באיזשהו מקום בעולם מבלה את זמנו
קראו לה אלישבע משולמיולמשפחה שלה- יש לך מושג איך ניתן להגיע? מישהו?
מה שכתבתי שם,איזה משהו אחר?
לידינגה-מישהו יודע מה שם הספר? המחבר? פרטים נוספים?
איך אפשר לפנות אלייך חוץ מהודעה אישית (שאין לי...)?לידינגה-
הרב יעקבזון הקים את המקום יחד עם הרב וולבא
הבן הקטן שלו זה סבא שלי שליט"א
אם עוזר לך...
שלחתיבמייל?
עוד פרטים?יש סיכוי
אלישבע משולמי מהפיגוע בקו 2 ???קראו לה אלישבע משולמי
יש לה משפחה בבני ברק
הבריחה מהודולא זה,
משהו אחר מהוצאת הספרים של מייזליק וכתוב שם בכלל על סין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: